Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasságon kívüli szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságon kívüli szerelem? Jártatok már ilyen cipőben?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy szerelmes lettem egy nálam sokkal fiatalabb lányba. Az érzéseim sajnos viszonzásra találtak,így sikerült egy szeretői kapcsolatot abszolválnunk. Nos, ez több sebből vérzik. Az egyik az, hogy nagyon rosszul érzem magam a családom, és feleségem miatt, hogy hazudok neki. Másfelől, mikor a lánnyal vagyok, úgy érzem a fellegekben vagyok, kamasz koromban voltam ilyen szerelmes utoljára. A történetet megspékeli az, hogy a lány szombat esténként egy külföldi night klubban sztriptíztáncos/prosti. Egyszerűen gyűlölöm a szombat estéket. Legszívesebben beverném mindenki képét aki hozzányúl, gyötör a féltékenység. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy elválok, a feleségemre hagyom a házat meg mindent, ami ingóságom van, ezzel a lánnyal pedig összeköltöznék a vidéki kis lakásomba, hogy ne kelljen ezt a szart csinálnia.. Nagyon rossz ez az őrlődés. Volt hasonló valakinek?

2017. júl. 24. 01:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Egy házasság nem jelenti azt, hogy életed szerelmét is megtaláltad benne. Lehet, hogy pont ez a lány az. Amúgy miért hagynál mindent az asszonyra? Mindennek a fele minimum megilletne téged.
2017. júl. 24. 01:54
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Szegény feleséged! :(

Pont egy k****rvával csalod meg? Ez rohadt megalázó ránézve. Legalább egy rendes nővel tennéd.

A gyerekeid minden bizonnyal büszkék lesznek rád. Na, meg a rokonok.

Nyugi, el fog múlni mivel a testébe vagy szerelmes. Gondolom sztriptíz közben láttad meg először. :D

Elhiszem én, hogy kapuzárási pánik van de akkor is...felnőtt férfi gondolkodjon már logikusan.

2017. júl. 24. 04:51
 3/19 anonim ***** válasza:
13%

#2-es tudod, már rájöttem, hogy általában a legnagyobb qrvák szoktál egyből ezt a szót használni a másik nőre...

Ennyire azért ne legyél már féltékeny..:D

2017. júl. 24. 05:01
 4/19 anonim ***** válasza:
70%

3

Nem is tudom...nem emlékszem, hogy valaha is nyújtottam volna szexuális szolgáltatást pénzért férfiaknak.

Drága szívem! Mire lennék féltékeny? Azt hiszed, hogy lány álom prostinak lenni? :D Nem irigyelnivaló.

Szóval megtisztel a figyelmed...ja, nem.

2017. júl. 24. 05:35
 5/19 A kérdező kommentje:
A lány a diákom. Az egyetemen tanítok és ő is odajár. Fogalmam sem volt róla, hogy miből él. De mikor komolyabbra fordult a dolog bevallotta nekem. Egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy sarki lány, se nem öltözik úgy és nem is való oda, csak rá van kényszerülve. És ezért még jobban fájlalom, hogy nem tudok neki segíteni...
2017. júl. 24. 09:31
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Te hős szerelmes!!!Nyugodtan viseld gondjat.Nem tudom

hany ev van koztetek de elobb vagy utobb lecserel masra.ezert dobnad azt a not aki a feleseged?aki neveli a gyerekeid?aki szeret es otthont teremt neked?egy fiatal pipiert??vagy elfelejted vagy lepj elore!mond el a felesegednek vallj el.ne verd at szerencsetlen asszonyt.legyel ferfi es vallald a tetteid kovetkezmenyet.

2017. júl. 24. 09:52
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
azert tancol meg ..... nah tudjuk h ott mas is van...mert ravan kenyszerulve??te megtudsz neki adni mindent??mi leszel te az apja??szerinted az eletben ha ra lesz kenyszerulve nem folytathat hasonlo dolgokat hatad mogott??ne legyel naiv!!basszus...nagyon ra fogsz cseszni de valahol ezt te is tudod!!!csak gyava vagy.dontsd el mit akarsz vegre...szerelmes lenni ami ugyanugy elmulik egyszer es semmi garancia h az a no leeli veled az eletet!!?vagy az a no aki hozzadment,aki bizik benned?aki var otthon.ne csinalj hulyet egyik nobol se.tiszta lappal kezd,felejts vagy lepj.ne alazd tovabb oket.
2017. júl. 24. 09:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Ti az eszetekre vagy a szívetekre hallgatnátok? Egyébként a feleségem iránt sosem éreztem így. Szerettem őt, és azt hittem ez elég is lesz. Úgy voltam vele, a nők egy külön világ. De ezzel a lánnyal egy világban élünk. Ez a tipikus egymás mondatait befejezzük, hasonló világnézetek és a legjobb, hogy lehet vele érdemlegesen beszélgetni. Nem csak felületes dolgokról. Itt valójában a kérdés az, hogy más boldogsága, vagy a sajátom legyen fontosabb...
2017. júl. 24. 13:45
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a hazassagnak igy is, ugy is lottek.
2017. júl. 24. 17:02
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
En az eszemre hallgatnak de ez en vagyok.Semmi garancia h az ujjal jo menne.eltelnek honapok evek összeköltözes,akkor derül ki milyen valojaban.Lehet ö dobna teged mert valami megse tetszik neki.vagy szimplan mert megkapott elmulik a vagy,a tüz,az izgalom a titkolozas.ugye tudod h ez az ami teged izzit iranta??az h eddig titokban megy.mas kerdes mit fogsz erezni a hetköznapokban ha eltellik par honap,ev.De azt mondom csinald.csak igy tudod erre a kerdesre a valaszt.megerte-e v sem.Ne hazudozz a felesegednek tovabb,szerintem nem akarod bantani es ha valaha tenyleg szeretted akkor most eleallsz es bocsanatot kersz.es sajnalod de beleszerettel masba.ne bantsd tovabb azzal h hazudozol,azzal mikor odabujik melled az agyba este te egy masik nöre gondolsz.neked sem esne jol.l
2017. júl. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!