Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti, hogy mondanátok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy mondanátok el egy megcsalást az agresszív barátotoknak?

Figyelt kérdés
Megtörtént,ezen nincs mit ragozni.Magyarázkodhatnék emiatt, de már most tudom arra milyen válaszok jönnének, szóval hagyjuk is. De azért nem lenne jogos szerintem ha emiatt összeverne, mivel én fizikailag nem bántottam.Valami ötlet?? Vagy ne is mondjam el?

2017. júl. 15. 15:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%
Sehogy. Amiről nem tud az ugye nem fáj, ha meg egyszeri alkalom volt, és tényleg nem jelentett semmit, akkor nagy esély van rá, hogy soha nem is fog kiderülni. Kivéve ha ismeri az illetőt, akkor viszont szarban vagy...
2017. júl. 15. 16:14
 22/30 A kérdező kommentje:

Na ez az. Igazából ezért is szeretném ha nem mástól tudná meg és olyan ,hogy simán kiderülhet.

Mivel mondta, hogy volt exe aki megcsalta és ez olyan, amit nem tűr, így nem tudom, hogyan mondjam el.

2017. júl. 15. 16:21
 23/30 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne rá esély, hogy kiderüljön szinte biztos, hogy nem mondanám el, mert minek? csak fölöslges cirkusz lenne
2017. júl. 15. 16:23
 24/30 anonim ***** válasza:
49%

Be ne vegyétek már...

Unatkozó tini, aki azzal szórakozik, hogy itt "hergeli" a népet...

:D

Szakadj el a netről és menj ki a friss levegőre, hidd el jót fog tenni!

2017. júl. 15. 16:23
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél fel valami páncél szerkot mint a gladiátorok! Hidd el nem fog megütni ha rajtad lesz, max neki basz a falnak, előre vegyél glettet meg festéket a fal miatt.
2017. júl. 15. 16:32
 26/30 A kérdező kommentje:

nagyon unalmas már, hogy nektek egy kérdés kamu meg idétlen válaszokat írtok csak azért mert nem egyezik a véleményünk. Szerintem a megcsalás van ,hogy nem jelent semmit és elnézhető, ha szerintetek nem, akkor ez van.

Ha pedig nem akarok vagy nem tudtok segíteni akkor nem kell válaszolni.

2017. júl. 15. 16:46
 27/30 anonim ***** válasza:
77%

Ez a megcsalás-téma vörös posztó, ha bedobod, erre számíts. Nem mintha nem tartanám gáznak én is, de azért érdekesnek tartom, hogy miért nem tud a legtöbb ember józanul beszélni róla, főleg ha nem érinti sem őket, sem valamelyik hozzátartozójukat. Ha valakit megver vagy megaláz a párja, igen, ott is van indulat, de zongorázni lehetne a különbséget.

A másik viszont, hogy ha nem mondasz el fontos részleteket, akkor nem fog tudni hasznos tanácsot adni senki.

2017. júl. 15. 17:30
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy kidobna, ha megtudná, miért nem szakítasz vele te?

Nyugodtan megmondhatod, hogy már mással akarsz szexelni. Így nem is hazudsz. Hogy nyomatékosítsd, felsorolgatod a zavaró dolgokat a kapcsolatban.

Én azt mondanám, hogy már nem vágyom rá szexuálisan, másokat szeretnék megismerni, velük kipróbálni új dolgokat, de a kapcsolatban ez az utolsó csepp volt, amúgy sem bírom, hogy másokkal gyakran agresszív, bennem félelmet kelt(az is elég, ha csak fenyeget a veréssel), meg még akármi, ami zavar.

Csak igaz dolgokat mondj, de nem mindent.

Annyit nem ér az őszinteség, hogy agyoncsapjanak vagy összeverjenek. Amúgy sem az az őszinte, aki mindent elmond, hanem az, aki igaz dolgokat mond(megválogatja, hogy mit mond el)

Szóval szakíts, vagy ő dob ki és talán még meg is ver.

2017. júl. 15. 17:45
 29/30 anonim ***** válasza:

"Ha nem lenne rá esély, hogy kiderüljön szinte biztos, hogy nem mondanám el, mert minek? csak fölöslges cirkusz lenne"

Ha tényleg szereted,akkor meg tudod tenni azt,hogy többet nem csalod meg? Ha igen,akkor ne mondd el ezt az egyet,és ne csald meg többször.

Ha meg esetleg mástól tudja meg,akkor is ugyanúgy jársz,mint ha magad mondtad volna el,ez utóbbi sem lesz enyhítő körülmény egy csalódott és féltékeny embernek.Ez van.

2017. júl. 16. 14:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Oka volt, hogy megcsaltad. Milyen kapcsolat az, ahol félsz, hogy fizikailag bántalmaz?? Miért jöttél össze egy agresszív emberrel? Jöjj össze egy épkézláb normális pasival,akit nem fogsz megcsalni és félned sem kell tőle.
2017. júl. 18. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!