Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok a volt barátotoknak, ha rosszul csajozik?
Figyelt kérdés
Több hónapja szakítottunk, azóta tanúja voltam néhány próbálkozásának és hát nem csodálom, hogy nem jön össze neki. Nekem már lett más és örülnék, ha neki is lenne, mert azóta elég durván maga alatt van, amit nem szívesen nézek.2017. jún. 20. 17:56
1/5 anonim 

válasza:

Nem. Semmi közöm az ő életéhez, talán még rosszul is venné segítség helyett. Nem a te dolgod szerintem.
2/5 anonim 

válasza:

Én, mint volt barát szívesen venném az építő kritikát, de ez én vagyok.
Általában kéretlenül tanácsokat osztogatni prosztó dolog.
Mindenképp kérdezd meg előtte, hogy szívesen fogadná-e.
3/5 anonim 

válasza:

Csak akkor adnék tanácsot ilyen téren, ha úgymond barátok maradtunk volna.
21/L
4/5 anonim 

válasza:

Neki nem, de olyanoknak igen, akik nálam próbálkoznak, csak bénán. Mindig megmondom, hogy mi a hiba. :)
5/5 anonim 

válasza:

Nem, oldja meg. :) Szakítottunk, nem vagyok a barátja, akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!