Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti, hogy mondanátok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy mondanátok el egy megcsalást az agresszív barátotoknak?

Figyelt kérdés
Megtörtént,ezen nincs mit ragozni.Magyarázkodhatnék emiatt, de már most tudom arra milyen válaszok jönnének, szóval hagyjuk is. De azért nem lenne jogos szerintem ha emiatt összeverne, mivel én fizikailag nem bántottam.Valami ötlet?? Vagy ne is mondjam el?

2017. júl. 15. 15:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Neked lehet, hogy nem jelent semmit. Mas embereknek, tudod, erzesekkel, azonban jelent. Tudom, ez a fajtadnak, aki csak ugy dobalja szet a labat meg nyeli a cuccot, ez hihetetlen. Szakits vele. Az a legegyszerubb. Ha megcsalod, akkor felesleges kapcsolatban lenned. Szinglikent meg rakhatod a labadat olyan szelesre ahogyan csak szeretned. Az valo neked lathatolag.
2017. júl. 15. 15:34
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Én se értem hogy minek vagy együtt egy agresszív emberrel?! Még ha veled eddig nem is volt az , de az ilyeneknél sosem lehet tudni hogy mikor csap át.

Ha ennyire rossz a kapcsolat , hogy még meg is csaltad , lépj ki belőle.

Bár hamarabb kellett volna, amíg tiszta a lelkiismereted , de ennek így már semmi értelme.

Szakíts.

2017. júl. 15. 15:36
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
De , a megcsalás pont hogy azt jelenti hogy NEM SZERETED. Akit szeretünk , nem csaljuk meg, az ilyen hülye kifogásokkal mint hogy részegség ,meg ne is próbálj hárítani , mert attól nem lesz jobb semmi. Ezt elcseszted. Egy agresszív emberrel meg tényleg em kell együtt lenni.
2017. júl. 15. 15:38
 14/30 anonim ***** válasza:
2017. júl. 15. 15:39
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
A fäszért csaltad meg?! Vállald most már a tettedet!
2017. júl. 15. 15:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Te nem látod, amit írsz? Agresszív a barátod. Félsz tőle. Megcsaltad. Nem engedné, hogy szakíts vele (WTF? Bezár, vagy mi?). Szerinted ez egy elfogadható kapcsolat? Véletlenül nem arról van szó, hogy próbálja veled elhitetni, hogy úgyse kellesz másnak? Te meg kipróbáltad. Mostmár látod, kellesz másnak is, úgyhogy bátran kiléphetsz ebből a kakából. De gyorsan, még mielőtt elmerülsz benne.
2017. júl. 15. 15:50
 17/30 A kérdező kommentje:

Szerintem el tudom dönteni egyedül, hogy jelent e nekem valamit, ami történt vagy sem. És NEM jelentett semmit. Viszont a megcsalás részét fölösleges is boncolgatni, úgyis mindenkinek más róla a véleménye, ráadásul ti részleteket nem tudtok, hogy mi történt.

Részemről szeretném megmenteni ezt a kapcsolatot, ha lehet szóval inkább erre válaszoljatok.

2017. júl. 15. 16:01
 18/30 A kérdező kommentje:
nem zárna be, ha szakítanék, de addig nem hagyna amíg ki nem deríti ,hogy mi a bajom. HA meg magától jön rá az rosszabb
2017. júl. 15. 16:03
 19/30 anonim ***** válasza:
60%

Ismertem olyat, aki agresszív volt, de az anyját és a párját sose bántotta. Szóval ez megint általánosítás, te leírtad a félelmed és itt most mindenki téged szid, hogy megcsaltad, meg minek vagy egy agresszív állattal, holott téged sose bántott...

Kommentedre is reagálnák kérdező, azt írod, hogy neked nem jelentett semmit, csak szex volt, és szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat. Ha úgy érzed ez tényleg nem jelentett semmit, nem akarsz nekünk magyarázkodni, ne ítélkezzünk feletted, akkor ne mond el a párodnak se.

Ha neked nem jelentett semmit, akkor nem lehet lelkiismeret furdalásod ugye?

Viszont ha nincs lelkiismeret furdalásod minek vetted a fáradtságot, hogy ezt ide kiírd?

A kettő ellenmondásos, tudod te azt hogy ez így nem frankó, nem veszed te annyira félvállról ezt a megcsalást, mint ahogy te azt felénk akarod mutatni. Akkor nem írtad volna ki, meg nem magyarázkodnál a hozzászólásokban.

Mit tehetsz? Bármit, szabad ember vagy, nincs jó válasz, te életed.

2017. júl. 15. 16:06
 20/30 anonim ***** válasza:
57%
Megmentenéd a kapcsolatot de közben széttártad a lábad másnak...gerinctelen vagy amellett meg 1 ribi.
2017. júl. 15. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!