Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy mondanátok el egy megcsalást az agresszív barátotoknak?

Én se értem hogy minek vagy együtt egy agresszív emberrel?! Még ha veled eddig nem is volt az , de az ilyeneknél sosem lehet tudni hogy mikor csap át.
Ha ennyire rossz a kapcsolat , hogy még meg is csaltad , lépj ki belőle.
Bár hamarabb kellett volna, amíg tiszta a lelkiismereted , de ennek így már semmi értelme.
Szakíts.

Szerintem el tudom dönteni egyedül, hogy jelent e nekem valamit, ami történt vagy sem. És NEM jelentett semmit. Viszont a megcsalás részét fölösleges is boncolgatni, úgyis mindenkinek más róla a véleménye, ráadásul ti részleteket nem tudtok, hogy mi történt.
Részemről szeretném megmenteni ezt a kapcsolatot, ha lehet szóval inkább erre válaszoljatok.

Ismertem olyat, aki agresszív volt, de az anyját és a párját sose bántotta. Szóval ez megint általánosítás, te leírtad a félelmed és itt most mindenki téged szid, hogy megcsaltad, meg minek vagy egy agresszív állattal, holott téged sose bántott...
Kommentedre is reagálnák kérdező, azt írod, hogy neked nem jelentett semmit, csak szex volt, és szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat. Ha úgy érzed ez tényleg nem jelentett semmit, nem akarsz nekünk magyarázkodni, ne ítélkezzünk feletted, akkor ne mond el a párodnak se.
Ha neked nem jelentett semmit, akkor nem lehet lelkiismeret furdalásod ugye?
Viszont ha nincs lelkiismeret furdalásod minek vetted a fáradtságot, hogy ezt ide kiírd?
A kettő ellenmondásos, tudod te azt hogy ez így nem frankó, nem veszed te annyira félvállról ezt a megcsalást, mint ahogy te azt felénk akarod mutatni. Akkor nem írtad volna ki, meg nem magyarázkodnál a hozzászólásokban.
Mit tehetsz? Bármit, szabad ember vagy, nincs jó válasz, te életed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!