Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek e ujra a páromba egy közös gyerek segítségével?
Figyelt kérdés
Viszonyom van egy masik novel,akibe beleszerettem,pont mikor kiderült,hogy a barátnőm terhes.minden tapasztalat ilyen témában érdekel!2017. júl. 13. 19:02
31/36 anonim válasza:
Ki szakította meg veled a kapcsolatot?
32/36 A kérdező kommentje:
Hat a szeretom szakitotta meg velem a kapcsolatot miutan elmondtam neki,hogy a baratnom varandos
2017. júl. 14. 19:58
33/36 anonim válasza:
Ezt bizony jól tette. De te maradtál volna vele??
34/36 anonim válasza:
Mondd el az igazat a barátnődnek. Had döntse el Ő, hogy mit szeretne.
Hány évesek vagytok, ha megkérdezhetem?
35/36 A kérdező kommentje:
En nem akarom a szeretom vegleg elvesziteni,azt szeretnem,hogy tartsuk a kapcsolatot csak barati szinten.de o ezt sem akarja ezek utan.26 evesek vagyunk amugy
2017. júl. 14. 21:12
36/36 anonim válasza:
Mert te tudnád barátként szeretni? Ezt aligha hiszem... Ha a barátnőddel akarsz maradni, akkor ez a legjobb amit tehettek, hogy nem is beszéltek többet. Persze ez sem garancia arra hogy nem fogsz még akár évekig vágyakozni utána, de ha tartjátok a kapcsolatot az szerintem csak rosszabb lenne. Nem kellett volna belemenned, vagy azelőtt kellett volna szakítanod, hogy terhes lett. De ez mostmár mindegy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!