Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek e ujra a páromba egy közös gyerek segítségével?
Mi szerinted az erzelmi megcsalas nem elitelendo?
Ha nem fekudtel le vele, akkor se vagy jobb, foleg, hogy itt hosszu viszonyrol van szo.
Mitol felsz? Miert akarod, hogy vki melletted sinylodjon, mikozben te nem szereted?
12. hetig lehet elvetetni magzatot, add mar meg neki az eselyt egy olyannal aki valoban szereti.
Bar kezdem ugy erezni, hogy ez kamu. Multkor is volt egy ilyen kerdes es sok valasz erkezett ra. Ahogyan az is gyanus, hogy mindig bedobsz par infot, ami miatt meg lehet lovagolni a kerdeseden. Csak azt nem ertem mire jo ez. Sejtheted, hogy mindenkibol heves reakciot valt ki egy ilyen tema.
Sajnos az hogy érzelmileg kötődsz a másikhoz az még rosszabb mintha csak néha megdöngetted volna... Az a baj hogy párodfal most inkább egymást kellene újra megtalálnotok, nem pedig a gyerekkel foglalkozni, mert az lehet kevés lesz. De én drukkolok, akkor is ha elítélnek érte... Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit nagyon sok ember rosszul kezel. Azt a problémát kellene megkeresni és megoldani, ami miatt te elkezdtél félrenézegetni.
Aki viszont azt mondja hogy meg kéne gyilkolni a történet legártatlanabb szereplőjét, az mélyedjen már el magában! Én SOHA nem vetetném el a gyerekem csináljon bármit is a párom, legfeljebb felnevelem egyedül. Az egyedüli indok amiért vetetnék, az csakis az ha beteg.
10 evig nagyon jol megvoltunk,azt hittem o az igazi,mikor megismertem a masik not,es minden megvaltozott,o az akire mindig vartam.
nem tudnam elvetetni,es a baratnom sem, valoszinuleg meg akkor sem ha megtudna az igazat.ezert is kerdem,hogy bele tudnek e ujra szeretni :(
Amikor szerelmes lettél, akkor kellett volna a 10 éve megunt nődet otthagyni, nem pedig gyereket csinálni neki.
F.sz.m már, hogy lehet ilyen felelőtlen valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!