Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerethetek e ujra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetek e ujra a páromba egy közös gyerek segítségével?

Figyelt kérdés
Viszonyom van egy masik novel,akibe beleszerettem,pont mikor kiderült,hogy a barátnőm terhes.minden tapasztalat ilyen témában érdekel!
2017. júl. 13. 19:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Mi szerinted az erzelmi megcsalas nem elitelendo?

Ha nem fekudtel le vele, akkor se vagy jobb, foleg, hogy itt hosszu viszonyrol van szo.

Mitol felsz? Miert akarod, hogy vki melletted sinylodjon, mikozben te nem szereted?

12. hetig lehet elvetetni magzatot, add mar meg neki az eselyt egy olyannal aki valoban szereti.

Bar kezdem ugy erezni, hogy ez kamu. Multkor is volt egy ilyen kerdes es sok valasz erkezett ra. Ahogyan az is gyanus, hogy mindig bedobsz par infot, ami miatt meg lehet lovagolni a kerdeseden. Csak azt nem ertem mire jo ez. Sejtheted, hogy mindenkibol heves reakciot valt ki egy ilyen tema.

2017. júl. 14. 11:17
 22/36 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu,es sosem hagynam el a varandos baratnomet.mindneki csak itelkezik...
2017. júl. 14. 11:24
 23/36 anonim ***** válasza:
Tehát nem raktad bele a farkad más nőbe, csak az idődet és az érzelmeidet áldoztad rá ahelyett, hogy a pároddal lettél volna. És ez így akkor rendben van. Bájos.
2017. júl. 14. 12:19
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos az hogy érzelmileg kötődsz a másikhoz az még rosszabb mintha csak néha megdöngetted volna... Az a baj hogy párodfal most inkább egymást kellene újra megtalálnotok, nem pedig a gyerekkel foglalkozni, mert az lehet kevés lesz. De én drukkolok, akkor is ha elítélnek érte... Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit nagyon sok ember rosszul kezel. Azt a problémát kellene megkeresni és megoldani, ami miatt te elkezdtél félrenézegetni.

Aki viszont azt mondja hogy meg kéne gyilkolni a történet legártatlanabb szereplőjét, az mélyedjen már el magában! Én SOHA nem vetetném el a gyerekem csináljon bármit is a párom, legfeljebb felnevelem egyedül. Az egyedüli indok amiért vetetnék, az csakis az ha beteg.

2017. júl. 14. 14:10
 25/36 anonim ***** válasza:
Én kicsit megsajnáltalak a hozzászólásaid alapján. Itt már csak hideget fogsz kapni, ebbe bele kell törődnöd. Nézd, nem szép tőled, amit tettél, de az igen, hogy nem feküdtél le a másik nővel és az is, hogy minden kapcsolatot megszakítottál vele, mikor kiderült, hogy a párod terhes. A válaszaidból úgy látszik, hogy nem akarod, de nem tudnátok még elvetetni ezt a babát? Nem vagyok abortusz ellenes, ha arról van szó, nem gondolom úgy, hogy mindenek előtt a magzat, de nem is szoktam ezt tanácsolni senkinek, viszont itt, ebben a helyzetben nem hiszem, hogy ennek a gyermeknek meg kellene érkeznie. A párod milyen veled, miért kezdtél mással ismerkedni? Minden éremnek két oldala van. Arról senki sem tehet, ha szerelmes lesz.. (Persze, minden ilyen ingert csírájában el kell fojtani, de van, hogy nem tudjuk, nem lehet, előfordult már szerintem jó pár emberrel.) A kis babától viszont nem lesztek szerelmesek, azzal kell gyermeket vállalni akibe szerelmes vagy. Remélem még mindent kijavíthatsz.
2017. júl. 14. 16:47
 26/36 A kérdező kommentje:

10 evig nagyon jol megvoltunk,azt hittem o az igazi,mikor megismertem a masik not,es minden megvaltozott,o az akire mindig vartam.

nem tudnam elvetetni,es a baratnom sem, valoszinuleg meg akkor sem ha megtudna az igazat.ezert is kerdem,hogy bele tudnek e ujra szeretni :(

2017. júl. 14. 18:06
 27/36 anonim ***** válasza:
Tudod, az az ember, aki szerelmes lesz, de nem zárja le azt a kapcsolatot, amiben éppen van, ráfázik. Te most ráfáztál. Megfőzted, megeheted.
2017. júl. 14. 18:16
 28/36 A kérdező kommentje:
En most sem tudom lezarni vele a kapcsolatot,csak o ellenzi a szimpla talalkozast is,hogy elfelejtsuk egymast.
2017. júl. 14. 18:29
 29/36 anonim ***** válasza:

Amikor szerelmes lettél, akkor kellett volna a 10 éve megunt nődet otthagyni, nem pedig gyereket csinálni neki.

F.sz.m már, hogy lehet ilyen felelőtlen valaki?

2017. júl. 14. 18:53
 30/36 A kérdező kommentje:
Akkor jottem ra,hogy mit jelent nekem, mikor mar megszakitotta velem a kapcsolatot.plussz tobb minden osszekot minket.pl a kozos hitel
2017. júl. 14. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!