Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerethetek e ujra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetek e ujra a páromba egy közös gyerek segítségével?

Figyelt kérdés
Viszonyom van egy masik novel,akibe beleszerettem,pont mikor kiderült,hogy a barátnőm terhes.minden tapasztalat ilyen témában érdekel!
2017. júl. 13. 19:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Akkor legyen mar gerinced vegre...
2017. júl. 13. 21:11
 12/36 anonim ***** válasza:
Ne használj egy gyereket eszköznek!
2017. júl. 13. 21:30
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól titkoltad a nőd előtt, hogy egy aljas, senkiházi gazember vagy, hogy jó szívvel gyereket vállal veled..
2017. júl. 13. 21:46
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
Ugye még el tudja vetetni szerencsétlen nő? A gyereknek is és a nőnek is az lenne a legjobb.
2017. júl. 13. 22:04
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Ember ,legyen màr gerinced!!!

Ne legyél ilyen sza(rfa)szû!

2017. júl. 13. 22:28
 16/36 anonim ***** válasza:

grat., 2 nőt is piszkosul kihasználtál és hülyére vettél.

a szeretődet is megaláztad és kihasználtad, a párodat meg jelenleg is átvered hiszen nem szereted, csak a kölyök miatt maradsz vele.

szánalmas.

2017. júl. 13. 23:40
 17/36 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek,milyen elcseszett hímivar sejt donorja vann!!!

Ez csak addig működik,amíg a gyerek olyan cuki és pici,na meg nem ütközött ki egy általad utált rokon vagy barátnőd rokonának a személyisége.Amitől persze a gyerek lesz a hibás szerinted,amiről igazából ő nem tehet.

Hidd el,tudom,pedig nem vagyok "becsúszott"gyerek,az én jövetelemet már kvázi úgy várták,mint a Messiást,mert anyum nehezen esett teherbe.Viszont ugyanekkora is volt a csalódottság.

2017. júl. 13. 23:40
 18/36 anonim ***** válasza:
Egy utolsó tróger vagy! Ha a feleséged nem volt elég jó neke akkor a fas.zér dugtál vele???/ ahelyett h elmondtad volna neki h mást ku.ro.gatsz és esélye lett volna újra kezdeni mással. Ezt jól elintézted. Hányok az ilyenektől. úgyis ott fogod hagyni, csak idő kérdése. Te felcsinálod a másik nőt is, lesz egy ú családod, néha elviszed a "régi" gyereked is. A mostani feleséged meg ott lesz egyedül egy gyerekkel és nagyon nehéz lesz így új párt találnia. Persze vannak kivételek, de az esetek többségében így szokott történni. Egy igazi önző roh.adek vagy.
2017. júl. 14. 08:37
 19/36 anonim ***** válasza:

#9, akkor tudatosan próbálsz jó apa és szerető társ lenni, ami mind szép és jó, de sajnos te is tudod, hogy az érzéseket nem lehet irányítani, vagy hosszú távra bezárni. (folyton a szeretődre gondolsz).

Hallottam már olyat hogy újra összejöttek és minden jó lett, de ott az illető őszintén megbánta a félrelépést, és teljes szívvel szerette utána társát. Nálad viszont nem ezt látom...

2017. júl. 14. 09:44
 20/36 A kérdező kommentje:
Meg mielott elitelnetek,szex soha nem volt koztunk,csak randik hosszu honapokig,csok stb...konkretan lefekudni nem tudtam vele,igy hogy baratnom van.de annyi idot voltunk egyutt,hogy beleszerettem teljesen.
2017. júl. 14. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!