Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnos nem a páromé a gyerek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem a páromé a gyerek. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és az esküvőt tervezzük. Van egy közel egyéves fiunk, aki sajnos nem az övé. Amikor fogant, nem voltunk jóban és megcsaltam, azóta viszont sosem. A fiam szinte 95%, hogy a másik férfitől van, mert a szeme teljesen az övé és a hajszíne is olyan. Kínoz a lelkiismeret, de most jelenleg minden oké, teljes a harmónia és komolyan úgy érzem, hogy ő minden téren a legmegfelelőbb férfi a számomra. Ezt pokol lenne most felborítani, mert szinte biztos, hogy nem bocsátana meg soha. A volt szeretőm, akivel egyébként látásból ismerik egymást többször felajánlotta, hogy borítsunk asztalt és kezdjünk együtt új életet, de mostanra úgy látom beletörődött, hogy én a jelenlegi páromat szeretem. A párom ismét gyereket akar, egyelőre kihúzom még tablettával, de egy idő után gyanús lesz, hogy miért nem esek teherbe, mit tegyek? 28/n
2017. márc. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
70%
Akaszd fel magadat, a gyerek meg maradjon a paroddal, legalabb marad egy normalis apja, meg ha nem is ver szerinti, aki valoszinuleg felnevelne szeretetben. A gyerek nem tehet semmirol es o is a ferjedhez ragaszkodik. Most viszont ott vagy az eletukben mint egy felesleges, olcso retkes lotyo. Jobb lesz nekik nelkuled, hidd el :)
2017. márc. 29. 14:11
 2/56 anonim ***** válasza:
98%
28 évesen azért kellene tudni vállalni a felelősséget a tetteidért. El kellene mondani, előbb-utóbb kiderül, vagy várod azt a pillanatot, amikor megint roszban lesztek, hogy legyen egy ürügyet a szétváláshoz?
2017. márc. 29. 14:11
 3/56 anonim ***** válasza:
65%
És csodálkoznak az emberek amikor az apasági teszt az első ami egy értelmes embernek az eszébe jut a kis lurkóval kapcsolatban manapság...
2017. márc. 29. 14:12
 4/56 anonim ***** válasza:
98%
Áldom az Istent, hogy nincs ilyen párom.. De mikor megcsaltad, akkor nem is akartál védekezni? Nagy IQ bajnok lehetsz.... Te meg csak hazudozz tovább, a tablettákkal is. És még a lelkiismereted kínoz...Persze...
2017. márc. 29. 14:13
 5/56 anonim ***** válasza:
50%
Ha a pároddal szeretnéd leélni az életed akkor hallgass,bár simán kiderülhet így is...azért szerintem joga lenne tudni.
2017. márc. 29. 14:14
 6/56 anonim ***** válasza:
14%

Ne mond el.

Kegyes hazugság.

Komolyan, ne..Nem fog ez felemészteni ,bízom benne de ne bortítsd fel az eddigi életed.

L

2017. márc. 29. 14:17
 7/56 anonim ***** válasza:
88%
Megerdemelned h mig elsz emesszen a buntudat. Ne neki okozz nehezseget
2017. márc. 29. 14:25
 8/56 anonim ***** válasza:
0%
Ha a kicsit nézem...talán jobb lenne ha nem mondanád el...már hozzá szokott az "apjához" most új apa stb...vagy ha még veled is maradna a párod..lehet nem tudna sajátja ként tekinteni a kicsire.
2017. márc. 29. 14:26
 9/56 anonim ***** válasza:
55%

Úgy van 6-os válaszoló, adjál ilyen tanácsokat neki b.a.s.s.z.a.l.a.k is meg téged is, végül is hagy éljen a férje meg a gyerek is egész életében hazugságban, ez aztán a család mondhatom, én inkább öngyilkosságot követnék el, mint, hogy hazudjak egy életen át azoknak, akik szeretnek engem.

A kérdező egy igazi szégyenfolt, aki hűtlen és hazug is! Semmi baj kérdező, nem te vagy az egyetlen ember, akinek nem fontos az őszinteség, hűség, becsület, tisztelet, erkölcs. Ha szereted a párodat elmondod neki, ha magadat szereted, akkor meg hazudsz egy élete át. Kár, hogy nem ismerem a párodat, mert, ha ismerném én mindent elmondanék neki. A gyerek a valódi apja meg szintén egy szégyenfolt, aki gyereket csinál házas nőknek és aztán meg odébb áll, ahelyett, hogy felvállalná, hogy övé a gyerek és nevelné becsülettel. Attól, hogy rosszban voltatok a férjeddel, attól még a kis puncidat féltened kellett volna a többi pasi f.a.s.z.á.tól, mert nem arra van a pina, hogy minden f.a.s.z. szét kúrja.

2017. márc. 29. 14:30
 10/56 anonim ***** válasza:
67%
De irigylem a leendő férjed, felneveli más gyerekét anélkül hogy tudna róla.
2017. márc. 29. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!