Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnos nem a páromé a gyerek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem a páromé a gyerek. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és az esküvőt tervezzük. Van egy közel egyéves fiunk, aki sajnos nem az övé. Amikor fogant, nem voltunk jóban és megcsaltam, azóta viszont sosem. A fiam szinte 95%, hogy a másik férfitől van, mert a szeme teljesen az övé és a hajszíne is olyan. Kínoz a lelkiismeret, de most jelenleg minden oké, teljes a harmónia és komolyan úgy érzem, hogy ő minden téren a legmegfelelőbb férfi a számomra. Ezt pokol lenne most felborítani, mert szinte biztos, hogy nem bocsátana meg soha. A volt szeretőm, akivel egyébként látásból ismerik egymást többször felajánlotta, hogy borítsunk asztalt és kezdjünk együtt új életet, de mostanra úgy látom beletörődött, hogy én a jelenlegi páromat szeretem. A párom ismét gyereket akar, egyelőre kihúzom még tablettával, de egy idő után gyanús lesz, hogy miért nem esek teherbe, mit tegyek? 28/n
2017. márc. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
93%

"amúgy az miért nem szól mellettem, hogy ha nem tudja nem fáj?"

Naivitás azt gondolni, hogy soha nem fog kiderülni. A gyerek még kicsi, rengeteg ideje van hátra, hogy megtudja. Akár egy egyszerűnek tűnő orvosi vizsgálat is lebuktathat. Vagy a vélt vér szerinti apa. Vagy akármi.

Nem tudom, mennyi esélyed van, ha te mondod el, de ha máshogy tudja meg, akkor tuti nulla.

2017. márc. 29. 14:57
 22/56 anonim ***** válasza:
24%

#20.

Ennyi idős létedre, teljesen jól látod a dolgokat, és nem teljesen értek egyet a te nézeteddel, én máshogy gondolkodom de ahogy leírtad az lenyűgöző lekörözted itt a sok 20+-as hülyét a véleményeddel, hogy mindkét oldalról megvilágottad az eseményeket.

Igazad van ez sokszor helyzet függő, valakinek akit szeretek mégis tudnék hazudni, valakinek nem, élethelyzeten sok múlik amit ha elmondanak, hát néha úgy se tudjuk jól beleképzelni magunkat, lehetetlen.

Gondold át ne ránk hallgass, lehet amit te fogsz tenni nekünk nem megfelelő de neked igen.Csak nyugi, ne idegeskedj rajta.

19/F

2017. márc. 29. 15:00
 23/56 anonim ***** válasza:
84%
Ha mégiscsak van egy kis gerinced (mert a megcsalásból nem erre következtetek), akkor elmondod neki, és szó nélkül elfogadod, ha kidob téged a francba.
2017. márc. 29. 15:00
 24/56 anonim ***** válasza:
94%

Most tekintsünk el az erkölcsi részétől, mert azt már a többiek elmondták!

Ne adj Isten, történik a gyerekkel valami baleset, azonnal ki fog derülni az igazság az első vérvételnél.(Vércsoport!)

Vagy transzplantációra szorul, - sosem tudhatod! - elsőnek a szülőket vizsgálják.

Egy embernek (a te gyerekednek) a saját családja tervezésénél tudnia kell, hogy a felmenőinél volt e valamelyik ágon öröklődő betegség, elmebaj, stb.

Joga van hozzá és neked kötelességed ezekről felvilágosítani a gyerekedet.

Így, vagy úgy úgyis ki fog derülni, ne várd, hogy a férjed 18-20 évet áldozzon az életéből és abban a korban kelljen új életet kezdenie, - önhibáján kívül - amikor már mindenkinek kialakult az élete.

2017. márc. 29. 15:03
 25/56 anonim ***** válasza:
16%

Ez nem gerinc kérdése, miért dobassa ki magát?

Te is egy nézőpontból látod a helyzetet, gratulálok.

Nem mindig vezet jóra az igazság, gyerekek ez van.

Minek kidobatni magad, ha nem mondod el abból semmi baj nem lesz?

jaj, most jöhetnek az érzelmesek, akik egész életükben a jó döntéseket hozták (persze), és soha nem hazudtak, akár kisebb dolgokban is.

Melyik jobb kérdező?

Mérlegelj a SAJÁT MÉRCÉDEN ne a miénken, aki elítél bármelyik döntésed miatt, az rész rossz, olyanra nincs szükséged.;)

2017. márc. 29. 15:04
 26/56 anonim ***** válasza:
8%
Remelem kiderul, hogy kene valami transzplantacio a gyereknek baleset utan es az igazi apja addigra sehol se lesz es honapokig szenvedsz majd kerdezo, amid donorra vartok, ami vagy lesz vagy nem ;)
2017. márc. 29. 15:07
 27/56 anonim ***** válasza:
80%

"Ez nem gerinc kérdése, miért dobassa ki magát?"

Mi? Az, hogy a férfinak, akinek joga van tudni az igazságot, elmondja-e, hogy nem az övé a gyerek? De, ez gerinc kérdése.

Férfiként ha lenne egy gyerekem, és megtudnám, hogy mégsem az enyém a feleségemtől, úgy, hogy ő vallja be nekem, akkor simán azt mondanám, hogy oké, akkor válunk, de azt tisztelem benned, hogy őszinte voltál. Ha viszont ugyanezt mástól tudnám meg, onnantól kezdve az a nő egy szánalmas senki lenne a szememben.

2017. márc. 29. 15:09
 28/56 anonim ***** válasza:
96%

Én azt nem értem, hogy ha gyereket akar a párod, akkor miért szeded a fogamzásgátlót?

Attól félsz, hogy a másik gyerek tőle lesz vagy mi?:D

Vagy hogy nem lesznek egyformák a gyerekek? Az vér szerinti testvéreknél is előfordul.

2017. márc. 29. 15:15
 29/56 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 20-as válaszoló te egy átlagos beképzelt, tini p.i.c.s.a vagy, aki a hűtlen embereket pártolod. Hidd a világ fekete fehér is lehet és nem kell bonyolítani. Nekem magammal szemben vannak elvárásaim. Én igyekszek becsületes, hűséges, őszinte, tisztelettudó, megbízható, erkölcsös ember maradni. Ezen jó tulajdonságaimmal nem lealacsonyítom magam, hanem kiemelkedek a mai sok beképzelt, idiótán mindenen röhögő, flegma, felszínes, bunkó ember közül. Továbbá nem vicces amit írok, már maga a kérdés szomorú, hogy vannak nők, akik képesek félrekúrni csak, mert rosszban vannak a barátjukkal, vőlegényükkel, férjükkel. Az élet számomra ilyen egyszerű és hidd el, ha minden ember ilyen lenne, mint amilyen én vagyok, akkor nagyon hely lenne ez a világ, mert akkor senki se hazudna, én pl. soha nem hazudok, senki se lopna, én soha se lopok, senki se verne át másokat, én megbízható vagyok, senki se lenne hűtlen, én hűséges vagyok, senki se lenne bunkó, szemtelen és flegma, mert én tisztelettudó és empatikus vagyok, tehát jó lenne, ha többen hasonlítanának rám az emberek közül. Ezzel nem fényezni kívánom magam, de én pl. azon vagyok más emberekkel ellentétben, hogy a lehető legjobb jó tulajdonság jellemezzen engem, mert fontosnak érzem, hogy pozitív irányba fejlődjön a személyiségem. A kérdező is megváltozhatna, lehetne őszinte ember, meg hűséges, de hát szereti nagyon a f.a.s.z.t és hát ez az ő bűne, a másik meg, hogy hülyének akarja nézni egy életen át a férjét. A gyerek biológiai apjának meg csak annyit üzenek, hogy a gyereket nem elég megcsinálni és beleüríteni a spermát a pinába, egy gyereket fel is kell nevelni. Aki meg nem akar gyereket nevelni, az meg ne keféljen óvszer nélkül, vagy ne eressze a spermáját a pinába, mehetett volna a sperma a kérdező fenekére is, akkor most nem kéne hazudoznia a gyereket illetően.
2017. márc. 29. 15:16
 30/56 anonim ***** válasza:
85%

#20 Kislány, neked elég lazák az erkölcseid és nem igazán fogod fel a szavaid súlyát. Szomorú látni, hogy már egy ilyen fiatal ember is hideg és számító. A helyzet roppant egyszerű, csak te az álbölcselkedéseddel és a vélt szellemi felsőbbrendűségeddel (ami valójában csak szimpla érzéketlenség és empátiahiány az átvert férfiak felé) megpróbálod bonyolítani és elmosni a kérdező felelősségét: jót tesz vagy rosszat tesz.

Ebben a helyzetben nem csak az a borzasztó, hogy a párját átverte, hanem a gyerek igazi apját is megfosztotta a gyerekétől. Annak a férfinek is rengeteg fájdalmat okozott azzal, hogy még egy nyomorult fagyit sem vehet soha a gyerekének, mert ki lett zárva az életéből.

Kérdező, szerintem nem kérdés mit kell tenned. Legyél végre jó ember, ne hazudozz tovább, ne a könnyebb utat válaszd, hanem a helyeset. Ezt a kérdést is azért írtad ki, mert vágysz arra, hogy helyesen cselekedj és ne kelljen tovább cipelned a hazugság terhét. Én bízok abban, hogy nem vagy alapvetően rossz ember, csak menekülsz a konfliktus elöl és mindig egy újabb hazugsággal szeretnéd megmenteni magad. Látod hova vezetett. Szerintem már megértél belül a változásra és meg kéne tenned azokat a dolgokat amiktől félsz, de belül te is tudod h az a helyes. Mondd el a párodnak a teljes igazságot és vállald a következményeket, mert ha nem teszed meg elindulsz egy lejtőn, egyre csak halmozod a hazugságokat és a végén egy olyan emberré válsz, akiben semmi tiszteletreméltót nem fogsz találni. Ez a teher téged is tönkre fog tenni, ezért is próbálod valahogy felmenteni magad az olyan bölcsességekkel, hogyha nem tudja nem fáj neki. Nézz magadba, te is tudod, hogy csak el akarod kerülni az igazsággal való szembenézést.

Sok rossz döntést hoztál, most legyél bátor és hozz jót.

2017. márc. 29. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!