Elmondjam hogy cigizek? 14/f
Figyelt kérdés
Családban senki sem dohányzik apámon kívül,anya mondta régen ha meglátom a szádba akkor szarsz utoljára...Apa minap mondta hogyha cigizek vállaljam fel nem fogja tiltani mert ugyse tudja,de nem is támogatja hogy cigizek,meg még mondta azt is hogy ha cigizek akkor menjünk le és szivjunk el egy szálat..LETAGADATAM hogy cigizek mert féltem hogy rossz példát mutatok bárkinek is...szerintetek mondjam el? Nagyon félek hogy mit mondanak,de nem akarok örökké bújkálni...Nem kérek a kioktató válaszokból mert úgyse miattuk fogok leszokni róla2014. dec. 9. 15:18
1/18 anonim válasza:
Se én , se öcsém nem mondtuk el anno anyunak.
És tudta. Aki nem cigizik, az megérzi. A bőröd, a ruhád, a hajad, bűzlik a cigitől.
Szal sztem anyud tudja... vagy nem jó az orra :D
De azt képtelenségnek tartom, h vki ne érezze meg azt, h dohányzik-e a másik.
Hát... nem tudom elmondanám-e... Anyud elég keménynek tűnik így ahogy írod. :/ Tiltani sehogyse tudnák, az állandó veszekedés emiatt meg nem megoldás.
Lehet a legjobb ha vallasz. Ha valami nyugodt, békés hangulatuk van, akkor.
2/18 anonim válasza:
Ha már olyan férfinak érzed magad, hogy cigizzél, akkor legyen bátorságod ezt nem titkolni. Egyébként pedig ne "miattuk " szokj le róla, hanem csakis magad miatt.
3/18 A kérdező kommentje:
értem a válaszokat,leszokni nem szándékozom róla..Várom a további válaszokat :)
2014. dec. 9. 15:30
4/18 A kérdező kommentje:
nem tudják hogy cigizek ugyanis mindig kezet mosok rágózok stbb...
2014. dec. 9. 15:31
6/18 A kérdező kommentje:
mert miért vagyok beteG??
2014. dec. 9. 15:33
7/18 anonim válasza:
Na... oké a kéz meg a rágó. De fürdesz és hajat is mosol? :P
8/18 A kérdező kommentje:
ha ennyit bírtál írni akkor takarodj innen köszönöm
2014. dec. 9. 15:34
9/18 A kérdező kommentje:
hajat is mosok naponta igen :)
10/18 A kérdező kommentje:
7-es nem neked irtam azt hogy takarodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!