Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elmondjam hogy cigizek? 14/f

Elmondjam hogy cigizek? 14/f

Figyelt kérdés
Családban senki sem dohányzik apámon kívül,anya mondta régen ha meglátom a szádba akkor szarsz utoljára...Apa minap mondta hogyha cigizek vállaljam fel nem fogja tiltani mert ugyse tudja,de nem is támogatja hogy cigizek,meg még mondta azt is hogy ha cigizek akkor menjünk le és szivjunk el egy szálat..LETAGADATAM hogy cigizek mert féltem hogy rossz példát mutatok bárkinek is...szerintetek mondjam el? Nagyon félek hogy mit mondanak,de nem akarok örökké bújkálni...Nem kérek a kioktató válaszokból mert úgyse miattuk fogok leszokni róla

2014. dec. 9. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hagyd abba vagy mond el és majd hagyd abba.
2014. dec. 9. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
undorító vagy
2014. dec. 9. 16:20
 13/18 anonim válasza:
100%
Vannak ismerőseim akik cigiznek, viszont én nem és általában megérzem rajtuk:// Ha nem is akarsz leszokni, szerintem apukádnak mond el és tovább majd kitaláljátok, hogy anyudnak mit mondjatok. 14/l
2014. dec. 9. 17:30
 14/18 anonim válasza:
100%
Fogom a fejem a sok hülye miatt aki cigizik, én leszoknék a helyedben. Amugy először apudnak mondd, aztán együtt könnyebb lesz elmondani. Hisz ez nem olyan nagy dolog minthogy már nem vagy szűz vagy esetleg meleg vagy :S
2014. dec. 9. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el. Ha nem mondod el sem változik semmi. De véleményem szerint elöttük ne gyújt rá. Annyi legyen benned. :)
2014. dec. 9. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ásd el magadat,többet érne ha elmennél játszani a homokozóba,nem itt menősködni !!
2015. jan. 2. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ha már egyszer rászoktál, vállald is a következmènyeket. Hiába titkolnád egyszer úgyis megtudnák, apró jelekből- mosásnál a ruháid illatáról, egyre sárguló fogaidról, a rágózási szokásodról, vagy èpp közeli ismerősöktől, akik láttak az utcán, miközben szívod. Szóval, ha ettől menőnek èrzed magad, csináld, de emelt fővel vállald fel. 15/L
2015. jan. 4. 10:07
 18/18 szamo77db ***** válasza:
Akárhogy alakul, szerintem le kéne mondanod róla! Láttam egy filmet, ahol mutattak boncolás alkalmával egy erős dohányosból kivett tüdőt. Tudod, milyen volt? Mint a kátrány! Ezt akarod?
2015. jan. 13. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!