13éves vagyok és cigizek és nem akarok leszokni róla szerintetek elmondjam a szüleimnek?
Előbb-utóbb megtudják,ha másért nem akkor abból,hogy egy idő után büdös cigiszagú leszel..
Vagy pár év múlva egy kötelező tüdőszűrésen a doki fogja mondani,hogy "ennek a lánynak jó fekete a tüdeje a sok cigitől"
de nem gond,ha nem akarsz leszokni. Majd felnőtt korodban jönnek a panaszok(asztma, fulladások stb) és bizony örülhetsz ha az 50 évedet megéled...(vagy a negyvenet.)
Nagypapám már vagy 10-15éve dohányzik és semmi baja..
Köszi a válaszokat! :))
Nagyapád nem te vagy.
Nem árt ha néha néznél dokumentumfilmeket. Nem is olyan rég volt a tévében egy férfi aki elmesélte hogy jutott el odáig,hogy 45 évesen csak levegő palackkal tud élni,mert a cigi tönkre vágta.
A barátom anyja 20 évig bagózott. 4-5 éve rendszeres látogatója lett a szanatóriumoknak,,mert a tüdeje tönkre ment a cigitől. tavaly meghalt. 47 éves volt.
Sajnos én is cigiztem. 15 évesen kezdtem el,és 20 évesen reggel munkába menet a metrónál lettem rosszul. Mentő jött, kórház lett,és kiderült, hogy í ciginek köszönhetően súlyos asztmás rohamom volt. Lassan 10 éve nem dohányzom, de az asztmával még ma is szenvedek..
Szóval te nem a nagyapád vagy.. Az egy dolog hogy ő 10-15 éve dohányzik,és nincs semmi baja.. Attól még neked lehet..
De ha ilyen apróság,hogy egészség nem érdekel,akkor gondolj bele a következőkbe
-a cigitől nemcsak a tüdőt lesz ronda,de a bőröd is. A bőröd olyan lesz mintha kiszáradt volna, a kezed ahol a cigit fogod egy idő után be fog sárgulni..(ronda egy látvány)
- a szád büdös lesz, a fogaid besárgulnak,és egy jó fogkrém vagy rágó sem tesz csodát.
- nagyon sokszor egy srác csak azért fog elutasítani,mert bagózol.
- Sokan fogják mondani: Téged megcsókolni olyan érzés lehet mintha egy hamutálcát kinyalnánk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!