Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnos nem a páromé a gyerek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem a páromé a gyerek. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és az esküvőt tervezzük. Van egy közel egyéves fiunk, aki sajnos nem az övé. Amikor fogant, nem voltunk jóban és megcsaltam, azóta viszont sosem. A fiam szinte 95%, hogy a másik férfitől van, mert a szeme teljesen az övé és a hajszíne is olyan. Kínoz a lelkiismeret, de most jelenleg minden oké, teljes a harmónia és komolyan úgy érzem, hogy ő minden téren a legmegfelelőbb férfi a számomra. Ezt pokol lenne most felborítani, mert szinte biztos, hogy nem bocsátana meg soha. A volt szeretőm, akivel egyébként látásból ismerik egymást többször felajánlotta, hogy borítsunk asztalt és kezdjünk együtt új életet, de mostanra úgy látom beletörődött, hogy én a jelenlegi páromat szeretem. A párom ismét gyereket akar, egyelőre kihúzom még tablettával, de egy idő után gyanús lesz, hogy miért nem esek teherbe, mit tegyek? 28/n
2017. márc. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
81%
Előbb utóbb ugy is kifog derülni hogy nem tőle van a gyerek a vonások ki jönnek akkor a pàrodnak ugy is le fog esni a dolog!Bosszuból megcsal és te is csak szendvedni fogsz!Sztem az lenne a legjobb ha a vérszerinti apja nevelné fel és elmondanád a pàrodnak hogy egy ismerőstől van !
2017. márc. 29. 22:20
 52/56 anonim ***** válasza:
81%

kedves kérdező, helyes, hogy a párod gyereket akar. Mondd el neki a szitut, tiszta lappal jobb lesz neked is meg neki is. Na bumm, lesz párszáz ezer forint bukta az elmaradt esküvőn, ha jó fej, még benyeli az ő részét is, csak kimásszon ebből a szarból, amibe rángattad.

Mire is kell NEKED az esküvő, hogy még jobban kizsákmányold? szégyen, amit művelsz. Én a helyében beszélnék ügyvéddel, és ha utána is téged választ, akkor ásó kapa nagyharang, de úgysem fog.

2017. márc. 30. 20:24
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú vagyok. Egyébként te, meg a hozzád hasonló az oka a nőkről kialakult negatív sztereotípiáknak. Gratulálok, sikerült az embereket újra egy kicsit távolabb lökni egymástól.

30/f

2017. márc. 31. 03:46
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a sok hozzászólást...

Igen mondd el neki, joga van tudni, hogy nem a saját vérét neveli...és dönteni,hogyan tovább.

Persze te pont ettől félsz...

Amúgy akitól a gyereked van, neki is joga van tudni róla...

2017. márc. 31. 09:20
 55/56 anonim ***** válasza:
71%
Szegény gyermek ☹ Hogy vagy képes ennyi ember életét tönkretenni? Milyen ember vagy te???? Hogy lehettél ilyen kib.szott önző? Ki fog derülni ebben biztos lehetsz. Csak az a kérdés mikor. A pasidnak minden oka meg lenne rá hogy otthagyjon a p.csaba. El tudod képzelni milyen borzasztó érzés lehet mikor egy éve szereti a kisfiút, ő a mindene és kiderül, hogy nem az övé??? És mardossa magát, hogy ezentúl hogy tekintsen rá???? És tudod ennél csak egy rosszabb van..ha később derül ki. Szerinted milyen érzés lesz annak a kisgyereknek ha teszem azt ovis korú lesz és rajong az "apjáért", aztán borul a bili és "apa" látni se bírja többé??? Képes lennél ekkora törést okozni egy kisgyerekben? Már igy is kur vára elkéstél de még mindig jobb mint később. Ez nem "csak" egy szimpla megcsalás. Bár hozzáteszem én azt sem tolerálnám. Én szégyellem magam, hogy ilyen gerinctelen, féreg nők vannak. 28N
2017. márc. 31. 16:18
 56/56 anonim ***** válasza:
12%

És ha önző, akkor mi van?

Hagyjátok már.

Mindenkibe van önzőség, maximum elnyomja, az meg kétszínűség, leírhatod, hogy benned nincs de nem fogom elhinni, ellentmond az emberi természtnek.

2017. márc. 31. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!