Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz embernek érzem magam. Semmire se vagyok jó?
Figyelj!
Én már akkor szarul éreztem magam mikor találkoztam egy másik férfival. Hozzá se értem mert tudom mi az hogy hűség, gerinc!
Ha még valami történt is volna én szakítom vele elvből. Sajnos te nem láttál túl a helyzeten.. Inkább abba hagytam volna a tanulmányaim. Jobban kellett volna tanulj..
Ez egy lavina ami elől nincs menekvés
Mondd el neki és vállald a következményeket. Megérdemli. Én kívánom hogy megbocsásson és hogy te neked eszedbe ne jusson még egyszer ilyet lépni. Sokszor lesz még kilátástalan a helyzet de ez ellen nem így kell fellépni
Mondd el. Megérdemel egy rendes lányt. Neked ő nem az igazi, és te főleg nem vagy az neki.
Ezt jóvá már nem tudod tenni. Annyit tehetsz,hogy a következő kapcsolatod nem teszed így tönkre.
Végül is, a Mikimanó kazettán volt egy szám, amiben azt énekelték, hogy nincs semmi gáz, de legközelebb vigyázz.
Panaszkodni mehettek az AtyaúrIstenhez, vagy a 100 folk celziuszhoz. Kabbe gyíkok, leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!