Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz embernek érzem magam. Semmire se vagyok jó?
Valld be neki.
Ennyit megérdemel.
Hát ezt el. Nem hiszem, hogy örülni fog neked és megbocsájt. Neked nem lenne jobb szakítani és tiszta lappal kezdeni ? Ok a párod neked az "igazi", de az írásodból úgy látom ez egy patthelyzet. Mindennek van egy ára amit meg kell fizetni. Vagy kidob a hapid, vagy te hagyod ott vagy maradsz és rosszul érzed magad a bőrödben. Sajna ezek közül tudsz válogatni, mielőtt javulna a sorsod.
30/f
hát egy kvát én se tartanék meg a helyében, de inkább most legyen vége, mint X év múlva amikor kiderül
remélhetőleg tanulságos volt ez a dolog és máskor előbb használod az eszedet, mielőtt ennyire buta lennél megint
Kisanyám,már nem a középkorban vagyunk,hogy ember kellett kell megmurdelni,ha csak ő nem hal előbb meg,mint te.
A francot az igazi,ha a hullámvölgyben odáig eljutottál,hogy kufircolj egy másikkal.Társfüggő vagy,a tetejében még gerinctelen ösztönlény is ,már megbocsáss.
Dehogy az igazi, csak bepánikoltál, hogy egyedül maradsz! Mert el fogod veszíteni, már el is veszítetted.
Társfüggő vagy, egyedül mièrt nem vagy kèpes lètezni?
"Semmire se vagyok jó?"
Hát párkapcsolatra biztosan nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!