Sok fiatalabb falusi embernek miért nincs igénye szinte semmire?
Csak a kötelező. Munka, alvás, bolt, fűnyírás, kert kapálás. Nem szeretik a programokat. Én ezt tapasztalom, 20-25 évesen ez furcsa.
Tisztelet a kivételnek persze.
Én inkább idősebb embereken vettem észre. Sokan egyszerűen beleszürkülnek a hétköznapokba. Maguknak sem vallják be, hogy igenis vágynak a kimozdulásra és a szórakozásra.
Szerintem a megfelelő szavakkal bárkit meg lehet győzni arról, hogy változtatnia kell az életén. Vannak viszont olyan emberek, akik mellett senki nem áll. Rájuk különösen oda kéne figyelni.
"Szerintem a megfelelő szavakkal bárkit meg lehet győzni arról, hogy változtatnia kell az életén."
Attól függ, mit értesz a változatás alatt. Nekem nem hiszem, hogy lenne olyan "megfelelö szavak" dolog, ami miatt megváltoztatnám az életem, nekem így megfelel, ahogy élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!