Van valami különbség a nagyvárosi és a falusi/kisvárosi fiatalok között?
Nem hiszem, hogy számottevő különbség lenne.
A faluból, kisvárosból legtöbbször a nagyvárosba járnak be iskolába, dolgozni a fiatalok, a technológia sem ragad meg a városokban, még a tanyán is neteznek, tv-znek az emberek.
Én faluban élek mégsem tartom magam másnak a városiaktól. Talán egy kicsit erősebb vagyok fizikailag, mert a nagyszülőknek, szülőknek segítek az állatokkal, kerttel és az elég kemény néha, ezért nem fáradok ki olyan hamar, mint az osztálytársam aki egész hétvégén tesped a panelban, ha nem akar kimenni az utcára bandázni.
Falusi és nagyvárosi közt az hogy a falusiak inkább egymáshoz mennek át vagy bicikliznek/sétálnak ha épp nem egy közeli városba mennek át. Városiak pedig többször járnak moziba, plázába, parkba.
A falusi általában többet mozog. Kevesebb a divatos holmija, mint egy városinak.
(13 éves koromig faluban laktam, azután pedig nagyvárosban, most vagyok 18)
Én tősgyökeres Pesti vagyok, legjobb barátnőm pedig egy kis városból származik.
Sok vicces dologban van különbség. Ő mindig rohan, mindig időt néz, menetrendet, szidja a vonatokat. Nekem a metró majd jön, sose figyelem. Mindig aggódik, hogy mit gondolnak róla a szomszédok, mit fognak mondani,én azt se tudom ki lakik a mellettem lévő lakásban.
Ő mindenen elámul ami ingyenes, termék minták, promo cuccok, engem nem érdekelnek. :D lehet ez nem városi de sok ilyen kis cucc van. Ezeken mindig sokat nevetünk.
A városban több az olyan "MENŐSRÁC" akiknek külsőjük az van (bár az is bűn, de a lányoknak persze bejön) de a belsőjük az végképp átlag alatti.
Tisztelet kivételnek. Én csak úgy általánosítottam ahogyan a falusiakkal szemben szokás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!