Fiatalabb nők, számotokra mitől férfi egy férfi?
Férfias a testalkata, vagyis nem 30 kiló vasággyal. Nem a kigyúrtak tetszenek, hanem az egészségesen sportos, erőt sugárzó férfiak, én egy nyeszlett, nőies alkattal nem nagyon tudok mit kezdeni. Nagyon fontos az öltözködés is, nekem a mai bu..zis cuccok nem igazán jönnek be, kilógó alsógatya, meg cicanadrág, hasvillantós póló és társaik. Én a rózsaszín sem bírom egy férfin, azt hordják csak a melegek.
Fontos még az ápoltság, én mindig a kezet nézem meg másodszor, ha undorító, retkes, koszos valakinek a körme, lehet akármilyen megnyerő, nálam esélytelen.
Szóval én a férfias férfiakat szeretem, aki mellett nőnek érezhetem magam, a nőies bájgúnároktól a hideg ráz.
Köszönöm a választ.
Én nagyon ügyelek az igényességre, tehát a körmeim is mindig ápoltak viszont...nagyon nőies a kezem és aránytalan. Az ujjaim nagyon rövidek, a tenyerem nagyobb feltünően tehát elég idiótán néz ki. A tenyerem kb 10 cm a középső ujjam pedig 7. Nagyon idiótán néz ki, sokszor próbálom takarni is
Ilyen kicsi kezed van?? Ez fura...
Kb. akkora, mint az egyém.
Legyen ápolt. :)
Izléses, nem feltétlenül márkás öltözék.
Bejön a farmer, ing kombináció (lehet vékony csikos, vagy kockás), plusz sötét bőrkabát.
Haj:
Nehéz a kérdésedre válaszolni, mert a belső tulajdonságokra nem vagy kiváncsi... A kérdésben.
Igen, a külső tulajdonságok is lényegesek, de valakit nem az itt leirtakkal fogsz tudni megfogni. Ez csak egy plusz. Szóval, lehet, hogy sok nő a külsőt nézni, pl. az arcot, de azon nem fogsz tudni sokat változtatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!