Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalabb nők, számotokra...

Fiatalabb nők, számotokra mitől férfi egy férfi?

Figyelt kérdés
elsősorban a külső tulajdonságokra vagyok kíváncsi, az az ismerkedésnél mindig előrébb van mint a belső tulajdonság
2014. jan. 6. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy?

Ne aggodj, biztosan alacsony vagy, ezert kicsi a kezed is.

2014. jan. 6. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2014. jan. 7. 06:24
 13/16 Sagitta válasza:

Kedves Kérdező!

Olvastam az előző kommenteket. Egyetértek 2sel. Nekem sem jönnek be a mai divat majmok. Nem is tudnék megkívánni egy olyan srácot, aki lassan nőiesebb mint én. :D

Az, hogy a kezed aránytalan, ahhoz csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ha valakinek igazán tetszel, nem azt fogja nézni, hanem minden más pozitív tulajdonságodat, amit kedvel benned. :)

Külsőt illetően, én először egy férfi arcát nézem meg, a szemét. Ha nem tetszik az arca, lehet bármilyen férfias a teste, kevesebb esélye van. De ez csak én vagyok. :)

Test súlyt illetően, nos 80 kg körül legyen, bár én nagyon komolyan beleszerettem egy olyan srácba is, akiben kb 60 kg volt. :D Nem nagyon érdekelt, mert kedves, rendkívül intelligens, széles látókörű volt, ugyanazzal az értékrenddel, mint az enyém ja és persze szép arccal. :)

Szóval nem lehet ezt kiszámítani. :D

Külsőnél maradva. Ismét 2sel értek egyet. Legyen sportos, de ne túl kigyúrt, hanem természetesen izmos, arányos és ne borotválja le a lábát és/vagy a mellkasát. :D

Egy férfias férfinak van tartása, kiállása és önbizalma. Remélem tudtam segíteni. :)

2014. jan. 8. 13:10
 14/16 anonim válasza:

Légy ilyen:

instagram.com/romanpalumbo :DDD

2014. jan. 8. 15:26
 15/16 anonim ***** válasza:
^ NE!
2014. jan. 8. 19:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Ilyen nem tudnék lenni és nem is szeretnék
2014. jan. 8. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!