Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogyha nincs...

Miért van az, hogyha nincs gyerekem már semmire kellő naplopónak és tízezer szabadidővel rendelkező embernek tűnök?

Figyelt kérdés
aki egy csettintésre kéne, hogy ugorjon ha túlóráról van szó és miért néznek le a gyerekes anyukák ha megkérdezem, hogy hogy telt a pihenés és beszólnak, hogy biztos nekem jobban mert "se kutyám se macskám" akiről gondoskodjak? értem én, hogy a családos anyák élete nehéz de arról még nem vagyok egy senki mert nincs férjem és gyerekem.

2015. márc. 12. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Mert benned látják azt az életet amit ők szó szerint elbaxtak,férhezmenés-gyerek-esetleg vállás vagy ami talán rosszabb egy barom férj. És írígylik azt akik voltak és aki te most vagy!

Sok ilyen nő keres aztán menedéket a piában és/vagy gyógyszerben...esetleg fiatal srácokban. Ez utóbbi nem gond,mert így mindig van MILF csajom. :)

23/F

2015. márc. 12. 02:19
 2/7 anonim ***** válasza:

1-esnek igaza van.

Másrészt a "Vezér" azt szajkózza állandóan, hogy "család, család, család". Aki meg olyan, az be is dől neki és ez lesz a következménye, amit tapasztalsz kérdező.

Szerintem ne foglalkozz velük, teljes életet lehet kölyök, család, 26. válás nélkül is élni.

2015. márc. 12. 05:52
 3/7 gömbicica ***** válasza:
17%

nana!!!!azért mert valaki családot alapit nem baxa el az életét!!

Neked biztosan könnyebb kicsit tovább maradni a munkahelyen, mint annak, akinek beteg a csemetéje, vagy oviba kell menjen érte stb. :-)

biztos nem néznek naplopónak. nem is értem hogy gondolhatsz ilyet.

ha valamiért nem tetszik ez a munkahely keress másikat, vagy valósitsd meg önmagad, és kezdj valami vállalkozásba.

a családos anyák élete nem nehéz, hanem más!

2015. márc. 12. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:

LoLz, haters gonna hate...

Hogy milyen szánalmasak az emberek az elb#szott életükkel. :D :D :D

2015. márc. 12. 07:19
 5/7 Bence_ ***** válasza:
100%

Mert irigyek. Azt hiszik te attól vagy boldog, hogy nincs senkid.

Pedig ha boldog vagy akkor magadtól vagy az. Elégedett önmagaddal.

2015. márc. 12. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:

" és miért néznek le a gyerekes anyukák ha megkérdezem, hogy hogy telt a pihenés és beszólnak"

Milyen hangnemben kérdezted, lehet, hogy direkt heccelésnek vették. Így sem lenne jogos a beszólás, de legalább érthető lenne...

2015. márc. 12. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy kérdezem mintha az orruk alá akarnám dörgölni,hogy nekem "mennyire hawaii" hanem érdeklődők és félre értés ne essék nem a munkahelyem a baj hanem az ahogy az emberek vélekednek ott a fiatal(jelen esetben lassan 25) lányokról es nőkről mert akinek nincs ennyi idősen vőlegénye vagy ne adj isten fiatalabb a pasija mint nekem egyből levan nézve és ha merek olyat mondani ami nem tetszik es nem az ő értékrendjüket képviseli egyből ellent van mondva. Nem bántom a családosokat nem egy ismerősöm aki ennyi idősen családot alapít csak ugy érzem azt sulykolják belém hogyha ennyi idősen sincs családom elcsesztem az életem...
2015. márc. 12. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!