Hugom baratnoje ellopott tolem tobb mint tizezer forintot tuti hogy o volt?
Mitől vagy halálbiztos benne? Ezt úgy érted, hogy ha kiderül, mégsem ő volt, akkor megölöd magad?
Van bizonyítékod? Megvádolni valakit lopással bizonyíték híján nem szép dolog. Csak azért, mert szerinted ő volt...
Beszélj vele, de ne veszekedj vele semmiképpen.
Ha ilyen rossz a családi háttere (alkoholista szülők), akkor lehet, hogy csak ételre kellett neki a pénz, vagy ne adj isten a szülei "bízták" meg ezzel.
Hány éves a kislány? Te jóba vagy vele?
Vagy ezt először a húgoddal beszéld meg, hogy beszélje meg ő a kislánnyal!
Az első mondatodból kb. azt veszem ki, hogy nem egy lopós típus a kislány, sőt.. Bár javíts ki, ha tévedek, mert úgy írtál, hogy érteni nem lehet.. NEM, NEM AZ ÉKEZETEK MIATT..
Mitől vagy annyira halálbiztos ebben?
Az is lehet, hogy a húgod vitte el.. Attól, hogy valakinek a szülei alkoholisták, attól még nem biztos, hogy lop. Szerintem a kislánnyal beszéld meg, kérdezd meg tőle és csak aztán beszélj a bátyjával.
Na ugye.Bizonyíték nélkül valóban nem szabad senkire rá kenni semmit.
Családi háttérről annyit,hogy volt egy osztálytársam(magyar volt,mielőtt valaki azt hinné,hogy roma származású lenne!) akik jól álltak,rendes körülmények között laktak, vallásos volt és meglopta a saját osztályát.Köztük engem is pedig barátnők voltunk.Magyarázatot nem tudott adni.
Azóta eltelt 3 év beszélő viszonyban vagyok vele(tőlem csak 500 ft-ot lopott).De az életbe nem bíznék meg benne,sőt a lakásomba se hoznám!!!
Amúgy ha már régóta a húgod barátnője és még sose lopott.Akkor ez most is kizárt lenne.
Én pl ha bármi eltűnik a szobámból húgomhoz megyek kérdezősködni vagy keresni.Eszembe nem jutna meg vádolni egy "vendéget" akiről tudom,hogy nem tenne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!