Manapság miért az egy buli célja ilyen sok embernek, hogy olyan részeg legyen utána, hogy nem is emlékszik semmire?
Én pont, hogy a bulis zenék miatt járkáltam régebben bulizni. Imádom az elektronikus zenét. Változó volt, hogy mennyit ittunk, volt, hogy tényleg alig emlékeztünk valamire, volt, hogy csak 1 korsó sört.
Szerintem egy kis részük tényleg azért iszik, mert otthon nincs rendben valami, vagy csak csalódótt, stb. A legtöbben pedig, ahogy mondod, hogy hétfőn fel tudjanak vele vágni suliban, középsuli elején ez elég jellemző. Semmire nem jó az égvilágon.
Ez változó.
Van, aki azért iszik, mert józanon szégyenlős, gátlásos, kell neki pár pohár, mire fel tud oldódni, csak aztán sajnos túllő a célon, és nem áll meg a második, harmadik pohárnál.
Van, aki azért iszik, mert mindenki más iszik körülötte, és egyszerűen csak nem akar kilógni a sorból.
Van, aki bánatában iszik, azt hiszi, attól jobb kedve lesz, közben meg pont az ellenkezőjét éri el vele.
Van, aki az alkoholt tényleg az íze miatt issza, de sajnos ő sem érzi, hol kéne abbahagyni.
És így tovább....
Nem Tibi Atya, én pl jó 15 éve jártam gimibe, akkor még iwiw se volt, nemhogy face, mégis sokaknak ez volt a menő akkor is. Soha nem értettem meg őket, és most is nehezen értem. Gondolom ez olyan vagány dolog szerintük.
Illetve az előttem szóló jól leírta az eseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!