Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, ha egy ferfi lebukas utan azt mondja a felesegenek, "idaig ket no szeretett, most meg egy se. "?
Én pont ezt írtam le, hogy azok a párok élnek jól akik szeretik egymást, de bevesznek másokat életük színesítésére.
De ez 0,00001% és ha felhozom ezt én vagyok a beteg,undorító perverz állat.
Pedig csak nem kellene tárgyként magántulajdonként kezelni a másikat és örülni ha más is örömet okoz neki, nem féltékenykedni... 40/F
De úgy látom az emberiség megérett a kihalásra, 100-200 év múlva ez úgyis bekövetkezik...
"Pedig csak nem kellene tárgyként magántulajdonként kezelni a másikat és örülni ha más is örömet okoz neki, nem féltékenykedni... 40/F"
Ez nem kifejezetten féltékenység 55%-os.Inkább gusztus dolga.Nem mindenki szereti a farkad a szájába venni a másik nő nemi szerve után.Ezt kellene már megérteni a férfiaknak, hogy attól, hogy neked van gusztusod az adott nőhöz, a párodnak nem feltétlenül lesz kedve a bacijait nyalni rólad.Tudod a fürdés nem sterilizálás.
76-os de bezzeg egy másik férfi farka jöhet nektek nem?
Nem értem azon sírtok, hogy önzőek vagyunk, mert csak magunkra gondolunk...
De ha itt a lehetőség, hogy másik férfi is legyen az sem jó...
Egyébként 2 laza nővel is beszéltem erről és azt mondták jobban szeretik inkább titokban megcsalni a párjaikat, mint korrektül megbeszélve egymás előtt, szerintem ez inkább birtoklási, meg önzési dolog...
Oké valahogy kettesben jobban lehet koncentrálni a másikra mint egy 4-es gabalyodásnál gondolom, mert nem nagyon volt benne részem.
55%-os!
Feladom.😂 Te sose fogod megérteni, amit írtam.
De annyit még azért elárulok neked, ha van párom nincs szükségem más farkára.Ha mégis lenne, akkor nem tartom fel a páromat, hanem elengedem, had találjon olyat, akinek egyedül is elég, nem igényel társaságot mellé.
Jó én is feladom. Nekem sem lenne szükségem másra ha ti nők nem lennétek tele tabukkal, meg prűdek, meg pár év után már csak a gyerek, meg a hobbytok érdekel és a párotok nem.
Az első években meg sem fordult a fejemben, hogy mással legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!