Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, ha egy ferfi lebukas utan azt mondja a felesegenek, "idaig ket no szeretett, most meg egy se. "?
20-as!Az eléggé nagy probléma, ha a párom nem tisztel és szeret annyira, hogy ne mártogassa a farkát más nőkbe mellettem.
A megcsalásra sosincs elfogadható indok.Tudod 40 éves létedre már elkellett volna jutnod arra a szintre, hogy tudd nem kerülő úton kellene megoldani, ha valakinek hiányérzete van a kapcsolatában.Erre találták fel a nyílt és őszinte kommunikációt.Nálad sem működik, ahogy elnézem, mivel csak ideírod a problémádat, de biztos vagyok benne, hogy párodnak nem mondtad el, hogy elhanyagolva érzed magad.Szégyen Ennyi idősen itt tartani.
Üdv.egy 40-es nő.
Kedves 23-as többször is elmondtam a páromnak és meg is ígérte, hogy változtat de semmi nem történt...
A lábával is piszkálom, hogy más nő 2 gyerekkel is le tudja szőrteleníteni...
De mindegy önző az egész emberiség az embert mint magántulajdont kezelitek és nem veszítek észre milyen nevetsége ez a képmutató világ... 40/F
Elmondom nektek, hogy volt egy barátnőm aki minden párját szana szét csalta, mellettem mondta, hogy a tenyeremen hordom, igazi nőnek érzi magát, de megtehette, hogy megcsal mert látta mennyire szeretem és úgysem fogom elhagyni.
Szóval nem csak mi férfiak vagyunk ilyenek...40/F
Kérdező!Az ilyen 20-as félék magukból indulnak ki.Elhanyagoltnak érzi magát, de nem szól, csak lapít és a nyakamat tenném rá, hogy félrekefél.Szerinte ez a jó házasság titka.Egyébként lehet egy sima troll is az illető, van belőlük elég sok ezen az oldalon.Lehet erre veri a farkát, ha kitud akasztani pár embert a hülyeségeivel.
Azt nem tudom visszatér-e ehhez a kérdéshez, de egy hasonló kérdésnél újra írt és annak a nőnek, akit most agyonra dicsért a válaszában.Mindenestre elég silány jelleme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!