Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, ha egy ferfi lebukas utan azt mondja a felesegenek, "idaig ket no szeretett, most meg egy se. "?
Nezd, kerdezo, en is igy jartam par evvel ezelott, mint te. Egyeves viszony utan bukott le a ferjem, szembesitettem es beadtam a valokeresetet. O is konyorgott, meg igergetett mindent, de en mar nem hittem el egy szavat sem. Es igen, en is megundorodtam a testetol, akkor meg minek eltem volna vele tovabb? A lebukasatol mar nem mostam, nem foztem, nem vasaroltam ra, es nem takaritottam utana, levegonek neztem a valasig.
En szabalyosan jatszottam a hazassagunkban vegig, o dontott ugy, hogy cinkelt kartyara valt, lebukott, viselje a kovetkezmenyeit. Szerettem, vele terveztem leelni az eletemet, szivem-lelkem kinyitottam neki, o meg belesz-art a kozepebe. Megreccsentem, osszeroppantam, harom evembe telt mig ezt a lelki sokkot kihevertem. Ket eve van egy kedves, huseges, intelligens baratom, akivel nagyon jol megvagyunk minden teren. A szeretojenek nem kellett a valas utan, lehuzta penzzel a csaj es tovabballt. En a megfelezett penzunkbol vettem egy kis lakast magamnak, o meg elherdalta az o reszet a szeretojere. Ma alberletben tengodik, a csajozas se nagyon megy neki. Csak messzirol nezi a mi boldog eletunket, sohajtozik es egyre keserubb lesz. Szegyen vagy sem, de nem sajnalom egy csoppet sem, teljesen kozombos nekem a sorsa. Nem tudtam egy sunyi, hazug es alnok kigyoval egyutt elni, de masnak esetleg sikerulhet. Nem haragszom mar ra, de orulok, hogy kiraktam az eletembol. Amit meg vetett, azt arassa is le.
akkor te legalabb reszleteket nem tudsz.de gondolj bele en reszletekbe menoen mindent tudok.
meg azt is hogy minden egyes szex utan kibeszeltek milyen jo volt...hogy hany oran at ..melyik lukba...szoval 8 honap minden torteneset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!