Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol, ha egy ferfi lebukas utan azt mondja a felesegenek, "idaig ket no szeretett, most meg egy se. "?
Csajszi figyelj, nehéz lesz egyedül a gyerekkel, de nehogy már ennyire ne becsüld magad hogy vele maradsz.
Add be a keresetet, kezdj új életet, jobb lesz elhiheted, mint hogy olyannal legyél aki nem becsül!
Engem is megcsalt a párom, de már akkor tudtam nem fogok tudni többé megbízni benne. Persze próbálkoztunk, felejtsük el, stb... Nem lehet elfelejteni! Na most úgy leélni egy életet hogy nem bízol a párodban... áhhhh, én abból nem kértem.
Gyerekeimet imádom, annyira rossz apa sem vagyok, de nem voltam hajlandó egy életet leélni boldogtalanúl, csak azért hogy "a gyerekek miatt", és ha utána olvasol kicsit, szakemberek is a válást, és az új kiegyensúlyozott életet javasolják.
F34
"plusz a gyerekek..akik itt most valaszoltak van gyereketek?azert sajnalom oket mert rendkivul jo apa"
Apa a válás után is lehet, de mindegy is, nem tűnsz elég bátornak ahhoz, hogy elválj egy ilyen pin.abubustól.Túlságosan jó apának a leírtak alapján nem látszik a férjed.Erkölcsileg biztosan nem.És te sem leszel jobb tőle, ha továbbra is hagyod magad megalázni.Ezzel csak azt mutatod nekik, hogy egy nővel egy pasi bármit megtehet a kényelem és az anyagi biztonság miatt.
14 es, akkor olvass, járj utána.
Avagy élj le egy életet egy szar mérgező kapcsolatban, és neveld bele a gyerekeidbe hogy az a normális!
Használd az agyad ha már van...
Kedves kérdező biztosan oka volt, hogy megcsalt.
Talán nem mindig a másikban kellene keresni a hibát.
Engem a párom totál hanyagol amióta gyerekünk van.
Mit javasoljak, éljetek nyitottabban vegyetek be párokat mindenki örömére. Ne csak anyag legyél hanem szerető feleség is maradj...40/F
DE hallgass itt csak a sosem volt katona és gyereke sok hülye tini gyerekre, válj el mert azt a legegyszerűbb.
Volt itt egy nő akit megcsalt a párja és helyre hozta a kapcsolatukat na én rá büszke vagyok, mert az a ritka, mindenki csak elengedni szereti a problémákat ebben az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!