Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megfelelő reakció lenne a megcsalásra?
Tehát ha megtudnám a másikról, hogy megcsalt akkor legközelebb amikor éppen orálisan kielégít engem, a szájába/arcára engedném a vizeletem. Persze utána úgy tennék mintha véletlen lett volna. Ez is csak egy ösztönös inger mint a szexualitás. Szerintem ez megfelelő reakció lenne, és örülnék ha egyre többen alkalmaznánk, egyfajta bevett szokás lenne így közölni a megcsalt féllel a bukást.
Lehet hogy betegnek gondoltok emiatt, de én ebből mozgalmat szeretnék. Ha már ott tartanak a hűtlenek, hogy külön weboldaluk/mozgalmuk van segítendő kiélni a vágyaikat, akkor miért ne szervezzünk mi is egyet, ami nem tolerálja a másik ember érzéseivel való játszmát.
Meg talán inkább szakítanának és békénhagynának minket normális embereket, ha ettől kéne rettegniük, hogy mikor lesznek szájbapisilve. Persze kivéve azt akinek fétise... Na de nem lehet semmi sem tökéletes :D
Amúgy semmi bajom a nyitott kapcsolatban élőkkel stb. hanem a másik átverése zavar!
Mit gondoltok, ki követne ebben?
Erre a legjobb megoldás még mindig az, ha kidobod, és emelt fővel tovább lépsz.
Senki se kötelez arra, hogy eltűrd a megcsalást. De se saját magad, se a másikat ne alázd meg (még jobban).
Ugyan olyan sunyi dolog mint maga a megcsalás, maga a szabdkozás is utána. Pofán is köphetnéd ahogy ő is közölhette volna, hogy "figyi innentől mással is fogok qrni rajtad kívül", csak azt nem tudod elsunnyogni.
30/f
Miért lenne erőszak az, ha megdugom a barátnőmet, hülyegyerek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!