Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékeny lennél, megcsalasra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny lennél, megcsalasra gondolnál, ha egy party fotón a pasid keze az osztálytársa csipocsontjan lenne?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkerdezi valaki, felnőttek vagyunk. 32 és 29. Mastert csinál a párom.

Nem bújnak össze, nincsenek feltűnően közel, csak a csipojen a keze...

2017. febr. 10. 15:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennyiből még az égvilágon semmire sem gondolnék és nem, eszembe se jutna féltékenynek lenni.
2017. febr. 10. 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Nem gondolnek megcsalasra, de eltuntetnem a kepet.
2017. febr. 10. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ezt nyugodtan megkérdezheted a pasidtól, hogy ugyan miért volt muszáj megfognia a csípőjét? Amúgy azon kívül nem gondolnék megcsalásra
2017. febr. 10. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből még nem. Lehet szóvá se tenném, ha azt látnám, hogy egyáltalán nem foglalkozik a lánnyal, csak lett egy ilyen parti fotójuk. Ilyenre volt példa nálunk is, házi buliban némi alkohol után igen érdekes képek készültek rólam és barátomról is. Másnap megnéztük őket, hogy ajvé, komoly egy este volt. De csak röhögtünk. De én bízok benne, mivel amúgy sose ad okot rá, hogy ne így tegyek.

25L 30F

2017. febr. 10. 15:28
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyaltalan nem...legalabbis en nem, ismerven a paromat. Vannak olyan lany baratai, akikkel soha nem volt semmi tobb a baratsagnal, viszont nagyon jo baratok es a parom kb ketszer annyi ideje ismeri oket, mint engem es az ilyesfajta mozdulatok nem szexualis alapuak.

Ugyanugy, az en osztalytalalkozomon is volt ilyen volt fiu osztalytarsakkal, es senkiben nem merult fel, h feltekeny legyen. Egyszeruen regota ismerik/ismerjuk egymast es ennyi.

2017. febr. 10. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. febr. 10. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Azért én komolyan átértékelném a kapcsolatunkat, ha ennyiből már rögtön a megcsalás jutna az eszembe...
2017. febr. 10. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem megcsalás.

Azért az, hogy ha valakit ez ingerel - nem azért, de engem is idegesítene egy ilyen partyfotó azért még nem kell drámaian kiejelnteni, hogy "értékeljük újra a kapcsolatot".

Mondjuk volt is köztünk vita a párommal, hogy ha még egyszer csajokat ölelget és puszilgat, akkor beülök pár férfi ölébe és én is csinálok egy-két fotót. Na ekkor értette meg, hogy nekem a látvány mennyire szarul esik.

Persze maximálisan megbízom benne, de melyik egészséges lelkű nőnek ne esne rosszul ha egy ilyet lát? (most nem a ragaszkodó hárpiákról beszélek).

2017. febr. 10. 15:50
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
#8 Ne haragudj, de szerintem egy egészséges lelkű nőnek nem esik rosszul egy ilyen banális és jelentéktelen dolog.
2017. febr. 10. 15:59
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Táncoltál már ? Férfinak a vállát, lánynak a derekát szokták fogni. Önmagában semmit nem jelent.

30/f

2017. febr. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!