Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennél, megcsalasra gondolnál, ha egy party fotón a pasid keze az osztálytársa csipocsontjan lenne?
Mielőtt megkerdezi valaki, felnőttek vagyunk. 32 és 29. Mastert csinál a párom.
Nem bújnak össze, nincsenek feltűnően közel, csak a csipojen a keze...
Hát persze, jelentéktelen, de attól még eldönthetem, hogy szarul esik, nem? Vagy ehhez sincs jogom, nonszensz...
Lehet, hogy én vagyok baromira műveletlen és "proli" ,de a tánc közben fogom a derekát és fotó közben elkapom a csípőjét egyáltalán nem ugyanazt jelenti, szóval hibás volt a felhozott példa.
Érted, a csípőjét? - nekem ez már intim, de neked rendben. Ha egy volt osztálytársam elkapná a csípőmet inkább elhúzódnék és félre is érteném.
... de persze, a jó nők ilyet nem tesznek, ők azt is nevetve fogadják, ha a párjuk valaki mást fog meg azon a pontján.
Hangsúlyozom nem gondolnék megcsalásra, de baromira szarul esne, mint ahogy láthatóan a kérdezőnek is, de ettől még nem szar ember.
Ne legyél értetlen légy szíves... please.
Ja és tánc közben sem fogjuk a nő derekát, maximum érintjük. Illem oké. Zárjuk rövidre.
Engem zavarna. A csípő nagyon intim terület. Akkor is zavarna, ha egy pasi az én csípőmet markolászná és az is, ha az enyém egy másik nőét.
Aki a derékkal jön, hogy tánc közben azt fogjuk, az egész más. A derék egy dolog, de a csípő éejjebb van, ha tényleg a csípőjét fogta, akkor az nagyon intim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!