Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékeny lennél, megcsalasra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny lennél, megcsalasra gondolnál, ha egy party fotón a pasid keze az osztálytársa csipocsontjan lenne?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkerdezi valaki, felnőttek vagyunk. 32 és 29. Mastert csinál a párom.

Nem bújnak össze, nincsenek feltűnően közel, csak a csipojen a keze...

2017. febr. 10. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Hát persze, jelentéktelen, de attól még eldönthetem, hogy szarul esik, nem? Vagy ehhez sincs jogom, nonszensz...

Lehet, hogy én vagyok baromira műveletlen és "proli" ,de a tánc közben fogom a derekát és fotó közben elkapom a csípőjét egyáltalán nem ugyanazt jelenti, szóval hibás volt a felhozott példa.

Érted, a csípőjét? - nekem ez már intim, de neked rendben. Ha egy volt osztálytársam elkapná a csípőmet inkább elhúzódnék és félre is érteném.

... de persze, a jó nők ilyet nem tesznek, ők azt is nevetve fogadják, ha a párjuk valaki mást fog meg azon a pontján.

Hangsúlyozom nem gondolnék megcsalásra, de baromira szarul esne, mint ahogy láthatóan a kérdezőnek is, de ettől még nem szar ember.

2017. febr. 10. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is deréktájon karolják át a nőket, nem vállon mint ahogy a férfiakat pl egy csoportképen. Amúgy is ki a franc mondta, hogy nem döntheted el mit érze ? Csak leírtam, hogy ez a jellemző.
2017. febr. 10. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Ne legyél értetlen légy szíves... please.

Ja és tánc közben sem fogjuk a nő derekát, maximum érintjük. Illem oké. Zárjuk rövidre.

2017. febr. 10. 18:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. febr. 10. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Engem zavarna. A csípő nagyon intim terület. Akkor is zavarna, ha egy pasi az én csípőmet markolászná és az is, ha az enyém egy másik nőét.

Aki a derékkal jön, hogy tánc közben azt fogjuk, az egész más. A derék egy dolog, de a csípő éejjebb van, ha tényleg a csípőjét fogta, akkor az nagyon intim.

2017. febr. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!