Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulihelyeken tényleg ekkora férfitöbblet van?
Eddig még nem voltam bulizni, de úgy néz ki, hogy hamarosan fogok menni. Csak kíváncsiságból nézegettem képeket helyekről, és feltűnt, hogy a bulizó emberek nagy része férfi (kb. 75-90%-ban) Konkrétan volt olyan kép, amin úgy kellett pár darab nőt kibogarásznom.
Létezik hogy ennyivel több férfi van, ekkora a konkurencia? Mert nyilván sejtettem, hogy férfitöbblet lesz, na de hogy ennyivel...
Ezek a képek az este vége felé készülnek, amikor a nők többsége már hazamegy/hazaviszik és marad egy csomó férfi. :D De miért törődnél a "konkurenciával"? Érezd jól magad és nincs konkurencia.
Előző: megválaszoltad a saját kérdésedet. :D De a felsoroltakon kívül van pl. egy csomó kulturális rendezvény, ott is többségében vannak általában a nők (és már egyből akad egy közös téma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!