Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet a társkeresőkön? Ezek
brutális adatok.
Figyelt kérdés
Hiába írják ki a társkeresők, hogy pl. 54% férfi és 46% női felhasználójuk van. Ez hülyeség. Amikor rákeresek, mennyi társkereső van a 18-30 éves korosztályban nőből és férfiból, akkor mindenhol ilyen horror 4-11x annyi férfi van!
(A legkisebb a különbség Budapesten ahol "csak" 4,7x annyi a férfi társkereső ebben a korosztályban, a legnagyobb különbség Győr-Moson-Sopron megyében, ahol 10,3x annyi a férfi társkereső)
Gondolom a férfiak hajlamosabbak beregisztrálni ilyesmire, és soknak kapcsolat mellett is van profilja.
2016. szept. 1. 15:40
2/21 anonim válasza:
Mert a férfiak többsége nem csinál abból gondot, ha éppen kapcsolatban van. Ugyanúgy beregisztrál társkeresőre.
2016. szept. 1. 15:43
3/21 anonim válasza:
Írd már le konkrétan, hogy melyik társkeresőröl van szó!
Mert én soha nem találkoztam olyannal sem, hogy 4-szer annyi férfi lenne, nem hogy 11-szer több.
A szexpartnerkeresőkön van ilyen arány, meg hasonlókon.
Így ezt bemondásra nem fogom elhinni, bocsi.
2016. szept. 1. 15:51
4/21 anonim válasza:
Hát elég durva. Mondjuk én hamarabb vágnám el a torkomat egy evőkéssel minthogy társkeresőkre meg ilyen szarokra felregisztráljak.
2016. szept. 1. 16:12
5/21 anonim válasza:
#2 nők többsége se csinál ebből gondot.
2016. szept. 1. 16:13
6/21 anonim válasza:
#3: Én sem hittem el, így most megnéztem a parom.hu-t (ez jutott eszembe). Az adott korosztályban fényképes regisztrációból férfi: 5732, nő: 1846.
A pasik jelentős része csak kalandozni akar.
2016. szept. 1. 16:13
7/21 anonim válasza:
A nők között ritkább az, aki dugás miatt felmegy társkeresőre, ott szinte csak azok vannak, akik komoly kapcsolatot keresnek. Pasasok közül viszont ott vannak azok, akik komoly kapcsolattal etetik a nőket, pedig csak szeretőt meg egyéjszakást akarnak... persze, hogy többen lesznek így.
2016. szept. 1. 16:22
8/21 anonim válasza:
Mert a nők nem szorulnak rá. A férfiakat senki se szólítja le az utcán, senki se kér tőlük randit a való életben.
2016. szept. 1. 16:23
9/21 anonim válasza:
A nőknek nem élet-halál kérdés sem a szex, sem a komoly kapcsolat. A pasik legtöbbje viszont ezek nélkül élni sem tud.
2016. szept. 1. 16:26
10/21 anonim válasza:
Ha egy nő kicsit is szebb, mint a halál, és nem teljesen őrült, hanem maximum félig, már nincs rászorulva a társkeresőkre. Oda csak azok regisztrálnak, akiknek semmi sem elég, vagy mindenki menekül tőlük. Egy férfi, ha már nem olyan szép, vagy nincs kisugárzása, már rászorulhat(na) ilyenre (ha lenne értelme).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!