Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet a társkeresőkön? Ezek
brutális adatok.
Figyelt kérdés
Hiába írják ki a társkeresők, hogy pl. 54% férfi és 46% női felhasználójuk van. Ez hülyeség. Amikor rákeresek, mennyi társkereső van a 18-30 éves korosztályban nőből és férfiból, akkor mindenhol ilyen horror 4-11x annyi férfi van!
(A legkisebb a különbség Budapesten ahol "csak" 4,7x annyi a férfi társkereső ebben a korosztályban, a legnagyobb különbség Győr-Moson-Sopron megyében, ahol 10,3x annyi a férfi társkereső)
Nyilvánvaló, hogy azért, mert a férfiak legalább annyiszor is hűtlenebbek, mint a nők. Nagyon soknak van ott kapcsolata-házassága.
2016. szept. 1. 17:02
12/21 anonim válasza:
Azért mert egyrészt a fiatalabb korosztályban alapból férfitöbblet van a népességben, másrészt iszonyúan sok a felszínes, anyagias nő. Ők nyilván nem vonzóak egy értelmesebb férfinak ezért a neten kezd el keresgélni. A gond csak az, hogy neten is ugyanazok a férfias anyagias nők vannak (ugyanazon okból kifolyólag), úgyhogy igazából kapott a szar egy jó nagy pofont.
2016. szept. 1. 17:05
13/21 anonim válasza:
#1: És ti, kedves, értelmes, okos, eszes kislányok van annyi eszetek foglalt hapsival kúratni magatokat, mert tízből nyolcatok ezt teszi. Ti annyit sem értek erkölcsileg, mint egy hajléktalan körme alatt a piszok.
2016. szept. 1. 17:21
14/21 anonim válasza:
Azért mert a netes társkeresőket elsősorban fiatalok használják, és hát ebben a korban a férfiak sokkal szerencsétlenebbek párkeresés terén. A 20 körüli nők meg nem feltétlen akarnak korukbeli párt, akár 30-40-es korosztállyal is összejönnek, míg a 20-as férfiakra nem igazán jellemző, hogy idősebb nőkkel kezdenének ki. Hát szóval a fiatal lányok nagyobb arányban vannak kapcsolatban ,mint a fiúk, így több pasi szorul rá, hogy társkeresőoldalakat használjon.
2016. szept. 1. 17:56
15/21 anonim válasza:
Mert a nők bármikor találnak párt pillanatok alatt, akár szexre, akár komoly kapcsolatra.
2016. szept. 1. 18:28
16/21 anonim válasza:
Ez hülyeség! 6 éve váltam el, állítólag csinos vagyok, de 1 randim sem volt, senki nem hívott. Társkeresőn meg a nálam alacsonyabbak, fiatalabbak írnak. 2 nap Csajok és pasik után, 2 egyezés, mindkettő házas:
#16 Hívnak randira rendszeresen, ezt te is tudod, csak ők nem néznek ki úgy, mint egy görög isten, ezért a te szemedben ők nem férfiak.
2016. szept. 2. 10:35
18/21 anonim válasza:
#16-nak: Ebből csak annyit látok, hogy 105 emberből neked senki sem felel meg. Erre most mit mondjak? Én a nők nagy részének adnék esélyt, ha kapnék. Nemhogy 105-ből 1-nek sem.
2016. szept. 2. 16:58
19/21 anonim válasza:
A bibi az, hogy a 43-bol, akit kiválasztottam, a már említett paraméterek alapján (kerülve a görög isteneket)egy sem jelölt vissza. Mivel hibernáltam itt, ezen a ponton, lehet azt kellene tennem, bejelölöm az összes olyant, aki egyáltalán nem tetszik, kíváncsi lennék, hány egyezés lenne.
Kár, hogy kétszer nem lehet, mert kipróbálnám azt a verziót is, hogy csak a jó pasikat jelölöm.
2016. szept. 2. 23:11
20/21 anonim válasza:
43-ból egy sem jelölt vissza? Na, tudod, kit etess ezzel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!