Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál akkor, ha kiderülne, hogy a férjed 2-3 szeretői viszonyban van egy 18 (most már 21) éves diáklánnyal?
12. Igen, azt fogadtàtok meg, hogy jóban rosszban együtt, viszont azt is, hogy hűségesek lesztek egymàshoz. Aki hűtlen, az szegi meg ezt az esküt. Èn pl ezért nem bocsàtanék meg se egy se 10 se 20 se 20+ év utàn. Nem lenne gyomrom hozzàérni sem.
Persze mindenkinek màs szinten vannak igényei a pàrjàt illetően. Ez rendben van. Magànügy. 7. Voltam.
Kedves kérdező és te hányszor csókolod, öleled a férjedet, milyen sűrűn van még szex? (tuti nem gyakran...)
De én a helyedben élnék tovább és keresnék egy férfi szeretőt és akkor a család sem megy szét...40F
Utolsó elolvastad a 9-es válaszát a kérdezőnek:
"Akik azt írják, hogy kivágnák, azoknak mind övék a ház/lakás és benne lakik a férjük?" +hozzátenném, hogy van 2-3 gyereked?
14#
Ahhoz képest, hogy 40 vagy, jó hülye.
Mondjuk az életkor nem garancia az észre is. Igaz.
33éves korom alatt én is azt gondoltam minden ember hülye aki szertőt tart vagy megcsal. De idősebb lettem és rájöttem ez butság ahogy láttam a világot. Volt egy exem aki minden pasiját szana szét csalta, illetve rájöttem nem lehet lecserélni a párunkat mindig csak mert 3-4 év után már hanyagolják a másikat. De majd te is rájössz ha idős leszel és családod lesz és már csak a gyereked okoz örömet, mert a párodtól már nem kapsz semmit, de imádsz velük élni egyébként akkor hogy oldod meg?
Masztizol egy életen keresztül vagy aszexuális leszel?
Vagy családot alapítasz 3x és mindig szétrobbantod őket?
Lehet hülye vagyok de a párkapcsolat lényege az lenne, hogy imádom a másikat de biztos bennem van a hiba.
Más nők meg olyan férfivel élnek aki veri őket, meg mindig részeg. Szóval én vagyok a szemét mert szeretni próbálok, de mindenhol falakba ütközöm... 40F
18. Tudod egy kapcsolat, legyen az élettàrsi vagy hàzassàg, csak annyi amennyit beletesznek az emberek , se több, se kevesebb. Ha 3-4 év utàn màr elhanyagoljàk egymàst, vagy bàrmikor eljutnak erre a szintre, akkor meg is érdemlik a boldogtalan sorsukat.
Ha nem tesztek érte, ne vàrjatok csodàt, hogy majd megoldódik magàtól.
Nem kell minden jöttmenttel összeàllni és gyereket potyogtatni ide is oda is. Olyan tàrsat kell vàlasztani akivel annyira passszoltok egymàshoz, hogy csak aprósàgokban kell kompromisszumot kötni, önmagunk feladàsa nélkül. Ehhez persze kell önismeret is, hogy tisztàban légy vele milyen jellegű kapcsolatra (monogàm vagy nyitott) van igényed, és milyen tàrsat akarsz magadnak, akivel az egész életedet boldogan le tudod élni, és nem kell màs mert ő a minden! Ehhez persze az is kell, hogy a vàlasztottad is hasonlóan hatàrozott legyen kit és mit akar.
Nehézségek minden kapcsolatban előfordulnak. A kérdés az, hogy tudod e felnőtt emberként kezelni, vagy elmenekülsz adott esetben egy màsik ember karjaiba. Mintha az bàrmit is megoldana... Csak a pàrod porig alàzàsàra való màsra nem, és gerinctelenségről ad tanúbizonysàgot. Egy rossz , terhes kapcsolat a gyerekeknek sem jó sem felnőni, sem követendő példànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!