Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha eddig minden barátnőm megcsalt?
3 kapcsolatom volt eddig. Az első még 18 éves koromban kezdődött, 2 évig tartott. Szerettem őt, lehet túlságosan is. Aztán egyszer csak a legjobb barátommal lefeküdt(vele kibékültem).
A második ezt követően fél évvel jött össze. Bíztam benne, őt is nagyon szerettem. Úgy éreztem, hogy ő is. Vele is két évig voltam együtt. Ő egy kollégájával melegedett össze.
A harmadik lánnyal 25 évesen jöttem össze. 5 évig voltunk együtt, már a menyasszonyom volt. Kiderült a puszta véletlennek hála, hogy másfél évig tartott szeretőt mellettem. Azt mondta azért, mert engem nagyon szeretett, de a szex nem volt olyan jó velem. Állítólag még hármast is akart. Ő, a szerető és én.
Most itt vagyok 30 évesen. Nemrég, pár hete derült ki, hogy a menyasszony félre kúr.
Legközelebb legyél fürgébb és te csald őket;)
Szeretetet és szerelmet próbáld szenvedélyben is kimutatni és ne "11-es rúgásban"....1, 2, 3, durr:DDD
Azt hiszem 30 éves létedre, ezt nem kell részleteznem vagy igen vajon...
A másik meg, hogy ne adj többet, mint kapsz.Ha tudod azt, hogy többet is tudsz adni, 1x adj és ha nincs viszonzás, halott ügy idővel a kapcsolat, hiszen ez oda-vissza játék és csak úgy működik helyesen-jól;)
Hát mindegy is, egy ideig inkább kerülöm a nőket, még a szextől is elment a kedvem... Mondanom sem kell, 3 megcsalás baromi jó kémiai kasztrálás.....
Na, de viccet félretéve, az első két lánynak általában volt orgazmusa, még az utolsónak is. Lehet csak megjátszotta.... De ha valami bajuk volt, akkor miért nem beszélték meg velem? Én úgy gondolom, hogy jól csináltam a dolgokat. Tartottam magam a kompromisszumokhoz, nem voltam/vagyok agresszív állat, nem erőltettem semmit, nem voltam semmi jó elrontója, stb.
Úgy is most hanyagolom a nőzést. Elvileg akadna egy-két nő, de őket baráti körből is ismerem, meg van pár szingli kollegina is. Jobb most egyedül. Még most nem tudnék megbízni senkiben sem. Az első két hölgyet kihevertem fél-egy év alatt, de a menyasszonyom elvesztését szerintem hosszabb ideig fog tartani feldolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!