Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha eddig minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha eddig minden barátnőm megcsalt?

Figyelt kérdés

3 kapcsolatom volt eddig. Az első még 18 éves koromban kezdődött, 2 évig tartott. Szerettem őt, lehet túlságosan is. Aztán egyszer csak a legjobb barátommal lefeküdt(vele kibékültem).

A második ezt követően fél évvel jött össze. Bíztam benne, őt is nagyon szerettem. Úgy éreztem, hogy ő is. Vele is két évig voltam együtt. Ő egy kollégájával melegedett össze.

A harmadik lánnyal 25 évesen jöttem össze. 5 évig voltunk együtt, már a menyasszonyom volt. Kiderült a puszta véletlennek hála, hogy másfél évig tartott szeretőt mellettem. Azt mondta azért, mert engem nagyon szeretett, de a szex nem volt olyan jó velem. Állítólag még hármast is akart. Ő, a szerető és én.

Most itt vagyok 30 évesen. Nemrég, pár hete derült ki, hogy a menyasszony félre kúr.

2017. jún. 15. 20:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Azért ez nehéz ügy. Meg nehéz mit mondani. Gondolom ők nem közölték már az első randin hogy nem tudnak meg lenni farkak nélkül, mert akkor egyszerűbb dolgod lenne.
2017. jún. 15. 22:19
 12/26 anonim ***** válasza:
Valószínű nem vagy túl jó az ágyban. Fejlődj kicsit:DDD Most szabad vagy, próbálgass ezt-azt, ami csak eszedbe jut, sok lány van aki szereti a kalandokat, itt is olvashatod. Aztán meg mikor majd újra párt keresel alaposan mérd fel a csajt belsőleg, az értékrendjét, gondolkodásmódját. Így tudsz olyat választani aki 90% hogy nem fog megcsalni (biztosra soha nem mehetsz). Azt meg felejtsd el hogy eddig mi volt.
2017. jún. 15. 22:19
 13/26 anonim ***** válasza:

Legközelebb legyél fürgébb és te csald őket;)

Szeretetet és szerelmet próbáld szenvedélyben is kimutatni és ne "11-es rúgásban"....1, 2, 3, durr:DDD

Azt hiszem 30 éves létedre, ezt nem kell részleteznem vagy igen vajon...

A másik meg, hogy ne adj többet, mint kapsz.Ha tudod azt, hogy többet is tudsz adni, 1x adj és ha nincs viszonzás, halott ügy idővel a kapcsolat, hiszen ez oda-vissza játék és csak úgy működik helyesen-jól;)

2017. jún. 15. 23:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy tanulj meg dugni,de ha ennyi idős korodig nem ment,már nem is fog.
2017. jún. 16. 04:28
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát mindegy is, egy ideig inkább kerülöm a nőket, még a szextől is elment a kedvem... Mondanom sem kell, 3 megcsalás baromi jó kémiai kasztrálás.....

Na, de viccet félretéve, az első két lánynak általában volt orgazmusa, még az utolsónak is. Lehet csak megjátszotta.... De ha valami bajuk volt, akkor miért nem beszélték meg velem? Én úgy gondolom, hogy jól csináltam a dolgokat. Tartottam magam a kompromisszumokhoz, nem voltam/vagyok agresszív állat, nem erőltettem semmit, nem voltam semmi jó elrontója, stb.

Úgy is most hanyagolom a nőzést. Elvileg akadna egy-két nő, de őket baráti körből is ismerem, meg van pár szingli kollegina is. Jobb most egyedül. Még most nem tudnék megbízni senkiben sem. Az első két hölgyet kihevertem fél-egy év alatt, de a menyasszonyom elvesztését szerintem hosszabb ideig fog tartani feldolgoznom.

2017. jún. 16. 09:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Ki kellene derítened, hogy miért a hűtlen nőket vonzod. Anyud nem csalta apudat? Milyen mintát láttál a családban? Milyen gyerekkorod volt? Ezeket végiggondolod, lehet, közelebb jutsz az igazsághoz.
2017. jún. 16. 09:53
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát apu egyedül nevelt, anyám elhagyott még 3 éves koromban....
2017. jún. 16. 12:47
 18/26 anonim ***** válasza:
Ezt az idióta Catch the Soul-tot miért nem törlik? :S
2017. jún. 16. 13:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem akarok távpszichologizálni, de érdemes lenne elindulnod azon az úton, hogy anyud is hűtlen volt hozzád, szóval esélyes, hogy emiatt vonzod az ilyen nőket. Fel kellene dolgoznod ezt a problémát.
2017. jún. 16. 13:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez elég rosszul hangzik hogy a lányoknak ÁLTALÁBAN volt orgazmusa. Szóval nem mindig. Én úgy nem tudok elképzelni se szexuális együttlétet hogy nekem nincs orgazmusom. Ilyen pasit akivel nem menne mindig azonnal passzolnék. Persze az oké ha véletlen 1x nem jön össze valami oknál fogva, szóval mondjuk 100 alkalomból 1x, mert arról még lehet én is tehetek, de gondolom itt nem erről volt szó. Meg azt sem tudod eldönteni hogy volt-e neki igazából vagy csak megjátszotta? Azért ez is fura, nem azért mert nincsenek jó színésznők hanem azért mert milyen kapcsolat az ilyen ahol az ilyesmi kétséges? Tisztába se voltál vele hogy a menyasszonyod tényleg élvezi veled a szexet vagy sem. Ez elég gáz. Ezek után nem csoda ha leléptek. Nem bántásból mondom, de érted, a szex fontos és nagyon úgy tűnik nálatok nem volt megfelelő. Ezen biztos hogy változtatnod kellene.
2017. jún. 16. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!