Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ha eddig mindegyik párom megcsalt?
Ennyi alapján benned is lehet hiba, de az is lehet, hogy a volt párjaid voltak gyávák.
Sok parkapcsolatban van félrelépés, de ezeknek mindig megvannak az okai. A leggyakoribb, a kommunikáció hiány, ötvözve némi gyenge jellemmel. Értsd: mikor probléma van, nem beszélik meg, nem oldják meg a felek, hanem hagyják addig fajulni, amíg szakítás, vagy megcsalás lesz. A sok veszekedés, elhidegülés is felírható a rossz kommunikáció rovására. Persze, ott van az is, hogy az illető simán csak gyökér.
Szóval nem, nem minden kapcsolatban történik ilyesmi, és igenis vannak boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatok is, csak azért folyton tenni kell, ápolni. Sokaknak ehhez fel kell nőni agyilag, ami nem olyan egyszerű.
errol az exem jutott eszembe, akit szinten allandoan orrba-szajba csaltak.
Mikor jartam ele, ra kellett, hogy jojjek, nem biztos, hogy a lanyok voltak a szemetek.
Ha nem lettem volna tokos csaj, vele maradtam volna, es en is inkabb mashol potoltam volna a hianyossagokat.
Ja, es senki ne jojjon azzal, hogy segiteni kell neki fejlodni v akarmi.
Ez a pali ez... ez... nem tudom megfogalmazni. Agyilag 12 eves szintjen van, es ha vki szol neki, h nem biztos, h az ugy a legtokeletesebb, nem is hederit ra, es ugyanaz csinalja, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!