Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találkozott a barátom azzal akivel megcsalt?
A barátom pár hónapja összejött egy másik lánnyal, mert úgy érezte már csak megszokásból van velem és rossz a kapcsolatunk (kihült). pár hétig voltak csak együtt aztán szakított vele és visszajött hozzám mert azt mondta nem tud elfelejteni és szeret. Kiderült hogy igaz hogy minimálisan de tartják a kapcsolatot (pár hetente beszélnek de csak általános dolgokról) tegnap azonban láttam
a telefonját és ott volt a csaj képe akikkel nemrég beszèlt, megkérdeztem hogy mi ez és elmondta hogy összefutottak beszélgetni valahol. Őszintén elmondta mert tudom mikor hazudik. azt mondta csak barátok és beszélgetettek. De miért nem törli az életéböl? mi értelme van ennek?
23/Lány
Pontosan annyi értelme van, mint annak, hogy az előzmények után még mindig a barátodnak nevezed ezt az embert.
Talán azt hitted, egyszeri lesz a félrelépés? Naiv elképzelés.
majd ha nem vele, akkor talál egy másik lányt... engem a barátnőm csalt meg. sírva jött bocsánatot kérni utána, meg könyörgött, stb, de persze elküldtem....úgy tudom, a mai napig nem tudott stabil kapcsolatot kialakítani, egyszer egyik pasival alszik, másnap már más valakivel... kutyából nem lesz szalonna, erre szokás ezt mondani...
én egyszerűen nem tudok megbízni abban, aki egyszer ilyenre képes... azzal nem jutok előbbre ha elvagyunk 2-3 hónapig, aztán talál megint valakit, aztán újra jön sírni... vicc...
Nekem aztán édesminegy lenne, egy ilyen után miért akarna visszajönni, biztos nem fogadnám vissza.. de te tudod, neked láthatóan belefér, ha megcsalnak, belefér, ha sunnyognak a hátad mögött.. Hülye is lenne eldobni valaki olyat, aki mindezt eltűri neki, ritka az ilyen balek.
Készülj fel azért, hogy mellette még lesz részed ilyen meglepetésben.. A megbízhatatlanság egy olyan jellemvonás, ami nem tűnik el az emberből.
Miért nem törli az életéből?
Az az igazság, hogy sajnos téged előbb fog törölni az életéből, de ha csak tűrsz és tűrsz, akkor nagyon fog fájni az a bizonyos "Delete".
Ilyen előzmények mellett én nem tudnék bízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!