Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért találkozott a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bettinaa7766 kérdése:

Miért találkozott a barátom azzal akivel megcsalt?

Figyelt kérdés

A barátom pár hónapja összejött egy másik lánnyal, mert úgy érezte már csak megszokásból van velem és rossz a kapcsolatunk (kihült). pár hétig voltak csak együtt aztán szakított vele és visszajött hozzám mert azt mondta nem tud elfelejteni és szeret. Kiderült hogy igaz hogy minimálisan de tartják a kapcsolatot (pár hetente beszélnek de csak általános dolgokról) tegnap azonban láttam

a telefonját és ott volt a csaj képe akikkel nemrég beszèlt, megkérdeztem hogy mi ez és elmondta hogy összefutottak beszélgetni valahol. Őszintén elmondta mert tudom mikor hazudik. azt mondta csak barátok és beszélgetettek. De miért nem törli az életéböl? mi értelme van ennek?

23/Lány

2016. ápr. 20. 18:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...utolsó! amit te irtal nalunk ez nem

all fenn...de ha nem szeretne akkor miert jott vissza? miert van velem? valamiert nem tud elszakadni tölem. de igazatok van sok mindenben...

2016. ápr. 21. 00:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért van veled, mert nem szeret magában lenni és nehéz olyan buta lányt találni, aki minden elvisel, elnéz és megbocsát. Nem téged szeret, hanem azt, hogy te mindent elnézel neki, full hülyére is vehet, és akkor is rendelkezésre állsz, mikor épp gusztusa támad rád. Nincs veled sok baj, kéznél vagy, ha kell, és lyukad is van, meg biztos még szeretgeted is és legyezgeted az egoját.

Olyan vagy, mint egy unalmas, de kényelmes fotel. Iderak, odarak, kirak a kuka mellé, visszahoz, neked mindegy, bármikor üldögélhet rajtad, ha kedve szottyan, de azért ő folyton az ikeába járkál, mert szeretne egy igazán kényelmes és modern fotelt is. Ha talál egy olyat, ami minden szempontból megfelel neki, és rá is tudja tenni a kezét, akkor a lomtanalítást se fogja megvárni, visz a kuka mellé és nem hoz vissza.

2016. ápr. 21. 14:48
 13/15 A kérdező kommentje:
istenem...amugy nagyon idegesit ez a ribi. szeretheti h tartja vele a kapcsolatot meg ha minimalisan is? mier nem sz*rja le?! sokat van csondbe am...
2016. ápr. 21. 21:11
 14/15 A kérdező kommentje:
ja és még hogy fokozzam, kiderult hogy ezt a lanyt amikor vele volt bemutatta a (kozos!) baratainknak, meg a szuleinek is...
2016. ápr. 21. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislány, már rég megérett ez a kapcsolat a befejezésre.
2016. ápr. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!