Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha a párom megcsalt engem? További válasz lent!
Nem is tudom hol kezdejem ugy kétségbe vagyok esve 😞
Megcsalt a párom engem de nem is egy nővel hanem többel,nem tudom hogy ezek után hogy bizak-e benne.
Pedig én eszt ugy gondolom hogy nem csaltam meg rajta kívül nem volt még senkim már együtt vagyunk 5 éve és van két szép gyermekünk is.
Én most eszt egyáltalán nem értem hogy hogy tehette eszt velem !!
Még most is olyan érzéseim vannak hogy én vagyok a hibás hogy megcsalt pedig mindent megadtam neki mert szeretem még most is csak most nem tudok elmenni rajta hogy miért tudta eszt velem meg tenni kérdeztem is a páromtol hogy miért tete eszt velem aszt mondta hogy ő nem tudja akivel volt az rá mászott és nem tudott neki elenálni hmm ..
Én mondtam neki jo akkor közös beleegyezéssel legyen akkor vége mert ez igy nem lesz jo .
Ha egyszer megtette töbször is meg teszi !
Szerintetek??
Csak az a baj hogy nem tudom el hagyni mert szeretem végül is meg persze van két közös gyermekünk.
Tudom hogy szeret a párom is mert eszt nekem sokszor be is bizonyította csak tartok töle egy kicsit hogy még egyszer megteszi vagyis töbször is !!!
Kérlek segitsetek annyiba hogy tik mit csinálnátok ha a ti párotok tenné eszt pont veletek nah meg persze a két gyermekemet se akarom aszt hogy apuka nélkül nöjenek fel !!!
Aki megcsalja a párját az NEM SZERELMES BELÉ!!
Szakíts mindenképpen, és ne azzal takarózz, hogy szereted, mert ez csak magaddal való kitolás, mert hát hogy szerethetsz egy olyan férget, aki hátba szúrt téged, plusz a gyerekekkel se takarózz, mert nekik meg az a jó, ha egy harmonikus családban nőlnek fel, ahol a férfi és a nő szívből szeretik egymást és nincs megcsalás! Mert hát a gyerekeknek a felnőttek a minták, azt fogják csinálni, amit a felnőttek!
Most még tudom, hogy nehéz, de új életet kell kezdened magad miatt és a gyerekek miatt is!
Ha a kapcsolat jól működött volna, akkor nem lett volna megcsalás! A megcsalás pedig mind a két fél hibája!!
Attól, hogy elváltok még nem döglik meg az apa. Érv-1 mellette kihúzva!
2- Biztos, hogy azt akarod megtanítani a gyerekeidnek, hogy a nő mindent eltűrjön? Milyen családmodellt fognak tanulni? Te örülnél ha gyerekeid egyszer ebbe a helyzetbe kerülnének? És inkább tűrnék?
3- A bizalom elúszott. Ha nincs bizalom nincs rendes kapcsolat sem. Ha maradsz is, az olyan mintha egy szekeret kb 3 kerékkel akarnál tolni. Megy előre, meg úgy ahogy működik is, de minden kátyúnál meg kell állni, mert borul a szekér.
Én a gyerekek érdekeit nézném, és nem az, hogy egy elcseszett családi hátteret adtok neki, hanem az, ha éretten kezelitek a dolgot és mindketten megadjátok magatoknak az esélyt az újrakezdésre, egy olyan partnerrel aki jobban értékel.
Fhuu ha "eszt" egy magyar tanár látná :D
more over b/tches: "szeretem még most is csak most nem tudok elmenni rajta"
Komolyra fordítva a szót. Sajnálom ami a családoddal történt. Mihamarabb véget kell ennek vetned és új életet kezdeni a gyerekeiddel, és a későbbiekben egy megbízhatóbb apa figurával.
Igy van igazatok van hogy most végleg az az örökre véget kell vessek enek a hosszas kapcsolatomnak.
A gyemekeim érdekébe .
Most külön vagyunk nem lakok a párommal már lassan 7 hónapja de igy jobb is mert nem vagyok olyan feszült ideges csak mégis olyan rossz igy nélküle mert amugy jo ember a maga módján mert a gyerekeknek meg vett mindent meg persze nekem is meg jön is látogatni a két gyereket de most megint olyan érzéseim vannak hogy olyan furcsa igy mint az előtt már mint arra gondolok hogy megcsalt most meg mintha tényleg megbánta volna mert eszt mondta is nekem szerintetek az normális hogy sir nekem hogy kérlek neharagudj rám ??
Fogadd el es legyetek bildogok :)
Mit kell ezen problemazni?
Először is bocsi,de tanulj meg helyesen írni,pláne ha van még gyereked. Hiszen tanulni fogsz velük,ne ezt a helyes írást tanulják meg mert ez nem az.
Na szóval.
Mi az hogy 7 hónapja nem éltek együtt?
Ha valaki szeret valakit akkor nem csalja meg.
Leszarta hogy van két gyereketek, leszart téged.
Azt írtad nem csak egy nővel csalt meg.
Akkor most mit rinyálsz itt,de komolyan?
Mert megvesz mindent mert sír neked stb. És??? Ez egy kamu.
Kell neki egy cseléd aki mos,főz,takarít,meg mutatja másnak hogy jó apa. Kb ezért kellenél. Minek akarsz vele élni? Nem fog megváltozni. Ugyan úgy csalni fog stb. De ha neked ez kell menj vissza hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!