Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem, megcsalt. Hogyan tehetném túl magam?
Sziasztok.
Volt egy barátnőm, 17éves voltam mikor összejöttünk,19éves mikor szakítottunk.
Gyönyörű kapcsolat volt,nagyon szerelmes voltam.
A végén kiderült,hogy megcsalt,méghozzá nem is egyszer.
Sírt,azzal fenyegetőzött hogy megöli magát,fogadjam vissza. Megtörtént rögtön,azon a napon ahogy kiderült. Aztán persze pár órával később hívta a pasit akivel megcsalt,és összejött vele. Engem érzelmileg tönkretett,hazudgált,átvert utána is sokszor.
Sajnos azóta is nagyon szeretem,vagyis inkább azt akinek hittem. Nem tudok megbízni azóta se egy lányban se,nem tudok elképzelni egy kapcsolatot sem most,se később. (Depressziós voltam,öngyilkos akartam lenni,stb..) Hogyan tehetném ezen túl magam? Mi segítene abban hogy elfelejtsem a lányt,és a hazugságokat?
Ez egy nagy mérföldkő az életemben.
pl
kezdj el rendszeresen sportolni ezerrel
Próbáltam. Minden célt kitűztem már magam elé nem egyszer.
Egy két napig ment,aztán feladtam.
Bármit csinálok,csak ő van a fejemben,bárhova megyek,bárhova nézek,őt látom. Őt,aki velem volt.
Nem azt aki megcsalt,hanem akinek hittem.
Nem szeretném megbüntetni. Szeretem.
De ha arra gondolok,hogy ő nem az akinek magamban képzeltem,akkor azt akarom hogy szenvedjen...
Hogyan tudnám megbüntetni?
En is csalodtam egy pasiban,sokaig ugy voltam,hogy a tobbiben sem bizok. Rajottem,hogy ez hulyeseg..nem mindenki egy barom.
Jelenleg mozizassal es chatelessel foglalom le magam,egesz jol elterelodik a gondolatom rola ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!