Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi csalódás ért, még hozzá a legdurvább pofonnal. Hogyan tehetném túl magam a dolgon? Bármilyen tipp jöhetne. N
Gondolom megcsaltak! Es lelepett a fiatalember.
Ido kerdese es jobb lesz! Volt egy volegenyem 1.szerelem 17evesen (lehet elitelni)hozzank koltozott. Majd tolem jart a mostani felesegehez udvarolni...;) Akkor kevesbbe volt vicces. 2 honapig megakartam halni. De utanna elkezdtem ujra ismerkedni,szepitkezni.ugyan nem elsore de masodikra jott a mostani ferjem. Es azota egyutt vagyunk.szoval nyugi ,fel a fejjel az ido megoldja. Ne gubozz be !.Ismerkedj akar neten,tarskereson,buliban. Szepitkezz, probalj ki uj sminket,frizurat,kihivobb rucikat.barmit amitol szebbnek erzed magad;)Es tudd ertekes ,szep es fiatal vagy!
Nagyon tömören naiv voltam...:)
Elkezdett hitegetni ill. Fűzögetni egy nagy presztízzsel rendelkező pasas.Majd amikor már teljesen beleszerelmesedtem finoman,de lekoptatott.Azóta rájöttem,hogy azért,mert mint közben kiderült komoly kapcsolata van és meggondolhatta magát (meg én sem szeretnék "gonosz csábító" vagy a szerető szerepben lenni így elengedem )...ez nekem teljesen új.Pláne ,hogy ilyet én még sosem éreztem valaki iránt.Nagyon fáj,felejteni szeretnék...
Kedves válaszolók!
Azt nem vettétek észre, hogy nem tudta a kérdező, hogy komoly kapcsolata van? Szóval tényleg egy tahóról van szó.
Tavaly én is így jártam Kérdező. Én egyszerűen csak átnéztem az illetőn. Aztán most már hivogat, fut utánam...de nem érdekel tényleg. Sajnálom csak a barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!