Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan öljek ki magamól...

Hogyan öljek ki magamól minden érzést?

Figyelt kérdés
Sok csalódás ért... és elegem van, hogy visszaélnek a bizalmammal , elegem van, hogy mindig sírok ha valami rossz eszembe jut.. elegem van a szeretetből! Nem akarok érezni semmit!!! Se gyűlölni, se szomorkodni,se szeretni se semmit!Kérlek segítsetek! és nem kérek olyan komikat, hogy nincs értelme stb. Tippeket kérek, hogy hogy váljak érzelmetlenné!!!Soha többet nem akarok érezni és nem akarok szerelmes lenni! Mit tudnázok javasolni, mit csináljak?

2012. júl. 8. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Breivik-et...
2012. júl. 8. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem sorozat gyilkos akarok leni! xD
2012. júl. 8. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lennének érzelmeid, nagyon unalmas életed lenne. Örülni sem tudnál semminek, érdekelni sem tudna semmi.

Szerintem ilyesmit nem lehet csinálni, de ha mégis sikerülne, akkor miért szándékoznál azután élni?

2012. júl. 8. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen emberek, tudom, hogy milyen lene az életem de akkoris könyebb lene! Tudom mit akarok átgondoltam! Csak azért akarok az leni, hogy többet ne csalódjak senkiben!
2012. júl. 8. 18:47
 5/8 Zsocca ***** válasza:
Ha rájöttél szólj nekem is. Szerintem hasonló cipőben járunk .
2012. júl. 8. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Útána néztem :) előszöt is komoly kell leni, aztán meg a gyűlölettel kiölheted a szeretetet és ne érdekeljen semmi próbálj mindenkire úgy nézni mint 1 tárgya.. és jó ha elfoglalod magad valamivel pl: tanulással is így a hasznodra is válik. Legyél egyedül sétálj sokat, és kerüld a társasságot! Nehéz, de idővel érzéketlenek leszünk :)
2012. júl. 8. 21:14
 7/8 Zsocca ***** válasza:
Hát remélem hogy igazad van
2012. júl. 8. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

És mi van, ha mondjuk érnél is vele valamit, mert a teljes érzéketlenség semmire nem jó.

Ha csak a rossz érzéseket ölnéd ki magadból és mellé felhúznál egy olyan falat, ami megvéd alapból a rossz érzésektől?

2012. júl. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!