Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, eddig is nehéz volt, de most még nehezebb, mert megcsalt már egyszer, szerintetek? (Tovább lent! )
Sziasztok!
A Sztori ott kezdődik, hogy kb. 3 hónapja megcsalt a párom, az egyik exével, persze lebuktak még aznap, sőt... Na mindegy.. Én megbocsájtottam neki, mert sírt, könyörgött, persze nem egyből, hanem rá 3-4 napra, szarul voltam, meg minden.. Aztán most munkahelyet kellett váltani, és mit ad isten, pont az exéhez közeli helyre került(Nem pont oda, de kb. 20-30 km-re lehet tőle) és Én úgy gondolom, hogy össze is futhatnak.. Na Én eddig is nagyon féltékeny voltam a megcsalás után, szinte mindenhol , mindenkibe potenciális "veszélyt" látok, teljes beleőrültem, de szerelmes vagyok a lányba.. Együtt élünk, mindig együtt vagyunk, főleg az eset után, sehova sem megy nélkülem, és Én előre megmondtam, hogy mi lesz, azt mondta nem érdekli, menni fog stb. Ennek fejében belementem a kapcsolatba újra.. Szóval most, hogy melót váltott, sajnos vannak ott pasik is a munkahelyén és félek.. Ezt nem tudom tovább bírni, azon gondolkodom, hogy az Ő érdekeit nézve elengedem.. Mert így mindketten csak szenvednénk, de nagyon, főleg Én, de Ő is... Mit tegyek?!?!?!?!?!
Köszönöm előre is!
Már az elején kib@. sztam volna mint macskát sz...rni.
Minek fogadtad vissza????
Legyél már férfi, legyen gerinced! Pff....
Én ne bíznám a gyermekeimet és a vagyonom olyan nőre akiben nem lehet megbízni.
Dugj félre és hidd el ő rögtön kidob
Nem látsz túl az orrodon. Megcsalt. Te visszafogadtad. Ez egy jel arra, hogy bármikor megteheti veled, mert mulya vagy. Ráadásul az exével!!!! Ember! Gondolkozz már!
Hagyd el a pi..ába. Vagy ha nem, akkor megérdemled a sorsodat és szenvedj.
Megalázott, sz..ba se nézett, szerinted valóban szeret? Naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!