Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok, eddig is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok, eddig is nehéz volt, de most még nehezebb, mert megcsalt már egyszer, szerintetek? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Sztori ott kezdődik, hogy kb. 3 hónapja megcsalt a párom, az egyik exével, persze lebuktak még aznap, sőt... Na mindegy.. Én megbocsájtottam neki, mert sírt, könyörgött, persze nem egyből, hanem rá 3-4 napra, szarul voltam, meg minden.. Aztán most munkahelyet kellett váltani, és mit ad isten, pont az exéhez közeli helyre került(Nem pont oda, de kb. 20-30 km-re lehet tőle) és Én úgy gondolom, hogy össze is futhatnak.. Na Én eddig is nagyon féltékeny voltam a megcsalás után, szinte mindenhol , mindenkibe potenciális "veszélyt" látok, teljes beleőrültem, de szerelmes vagyok a lányba.. Együtt élünk, mindig együtt vagyunk, főleg az eset után, sehova sem megy nélkülem, és Én előre megmondtam, hogy mi lesz, azt mondta nem érdekli, menni fog stb. Ennek fejében belementem a kapcsolatba újra.. Szóval most, hogy melót váltott, sajnos vannak ott pasik is a munkahelyén és félek.. Ezt nem tudom tovább bírni, azon gondolkodom, hogy az Ő érdekeit nézve elengedem.. Mert így mindketten csak szenvednénk, de nagyon, főleg Én, de Ő is... Mit tegyek?!?!?!?!?!

Köszönöm előre is!

2015. jan. 8. 11:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsájtottál meg. Idő, mire a megcsaló visszanyeri a párja bizalmát, de ehhez a párjának kell legjobban megerőltetnie magát. Elhiszed, hogy szeret? Elhiszed, hogy soha többé nem fog bántani? Akkor vegyél erőt magadon, mert ha nem a megcsalásra,akkor erre fog rámenni a kapcsolatotok.

Ha nem tudod ezt fejben letisztázni, és csak egy nyoorult rib..cot látsz a szeretett nőben, akinél minden férfi,aki a környezetébe kerül potenciális jelölt, akkor hagyjátok el egymást, és könnyebb lesz .

2015. jan. 8. 12:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mulya, meg is mondtam neki, hogy az utolsó esélye ez.. Még egyszer nem fogok beleesni ugyanabba a hibába, ha megteszi akkor ennyi volt.. Hogy valóban szeret-e?! Én úgy gondolom, hogy igen.

Igazad van, nem bocsátottam meg, próbálkozok együtt élni a tudattal, nem hiszem, hogy valaha is meglehetne ilyen bocsátani.. De eddig ment, csak most az új melóhelye.. És a tény, hogy ismerem magam, tudom, hogy mit fogok csinálni, mindig felhozom, megjegyzéseket fogok tenni, az nem lesz jó neki és nekem sem.. Próbálnám rendbe hozni a dolgokat a fejemben, de nem megy.. Már gondolkodtam, hogy elmegyek szakemberhez, aki segít túllépni ezen.. De nem jutottam el odáig..

2015. jan. 8. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy megtudnám bocsájtani,hogy megcsalt az exével..Akármennyire is szeretem.Mindig csak az lenne a szemem előtt,hogy ők lefeküdtek.

Te magad irtad,hogy ismered magad,és nem tudsz tovább lépni rajta,mindig hozzávágod,azt hogy megcsalt.

Szerintem semmi értelme az egésznek.Békén hagynám,és elengedném.

2015. jan. 8. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőnél mindig van érzelmi oldala a megcsalásnak. A nők nem úgy működnek hogy megkívánnak valakit és már le is dobják a bugyijukat.

Ha lefeküdt az exével, még nincs túl az előző kapcsolatán és már most jobb ha szoktatod magad a kapcsolatotok végéhez. Mert ha szeret, nem csal meg.

Húzhatod még egy darabig, rághatod magad azon épp hol van és mitcsinál, vagy kihúzod magad és kirakod a szűrét. A te életed, a te döntésed.

2015. jan. 8. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek.
2015. jan. 8. 14:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos hallottam mar azt, hogy a nok azok erzelmet is visznek bele, hat lehet.. Nem mindig vagom a fejehez, csak amikor olyan a helyzet, mint most, uj melo, kollegak stb.. Ez az elso napja, szoval meg nem beszeltunk ugy, de fogunk.. Ez egy regi kapcsolata volt, utana mar volt par kapcsolata, csak vele volt a leghosszabb idaig. Igazabol nem akarom, hogy valasszon koztem es a melo kozott, engem valasztana tudom, de nem azt a vilagot eljuk, ahol ezt meglehetne tenni.. Nem akarom elcseszni az eletet... Telefonrol irok, bocsi az ekezetek hianya miatt.. Es koszonom az eddigi kommenteket, elgondolkodtatoak..
2015. jan. 8. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szakíts vele, mert ha új kapcsolata lesz, szerencsétlen srácot meg veled fogja átverni ;)
2015. jan. 8. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!