Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny lenne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel a távolság miatt nincs kijelentve, hogy járunk (2000km)(elmondása szerint papír nélkül járunk), de nyáron költözök hozzá. Az unokatestvérének tetszek, szegény azt hitte van nálam esély, de csak azért, mert nem tudott a mi kapcsolatunkról. Ezt megtudta a barátom, aki megtiltotta neki, hogy beszéljen velem, ám most mégis rám írt olyanokat, hogy menjek el hozzá stb. A barátomnak elmondtam, aki mondta, hogy beszélgessek vele, mert kíváncsi mit csinál a háta mögött (ekkor tudtam meg, hogy megtiltotta, hogy velem beszélgessen) én rákérdeztem, hogy miért tiltotta el, mire ő: Miért? Nem kellett volna? Bocs! Azt állítja nem féltékeny, szerintetek? Bocsánat a kusza írásért, köszönöm a választ! :)
2014. dec. 30. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Lajti szerelmi háromszög. De aztán Te is oda teszed magad. Nemhogy hagynád azt a szerencsétlent,hogy éljen még inkább "ráhajtasz" ezzel egy kis esélyt adva neki,hogy lehet köztetek bármi ...
2014. dec. 30. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel az unokatestvére, elutasítottam. Csupán érdekel, hogy miért tiltotta meg. Esetleg nem bízna bennem?
2014. dec. 30. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Hol lakik?

Nem értem ..most akkor mivan?

De féltékeny sajnos aki féltékeny az is marad tapasztalat én is ilyen vagyok voltam..legközelebb majd a barátaiddal se beszélhetsz..

2014. dec. 30. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Angliában lakik
2014. dec. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!