Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha eddig minden barátnőm megcsalt?
3 kapcsolatom volt eddig. Az első még 18 éves koromban kezdődött, 2 évig tartott. Szerettem őt, lehet túlságosan is. Aztán egyszer csak a legjobb barátommal lefeküdt(vele kibékültem).
A második ezt követően fél évvel jött össze. Bíztam benne, őt is nagyon szerettem. Úgy éreztem, hogy ő is. Vele is két évig voltam együtt. Ő egy kollégájával melegedett össze.
A harmadik lánnyal 25 évesen jöttem össze. 5 évig voltunk együtt, már a menyasszonyom volt. Kiderült a puszta véletlennek hála, hogy másfél évig tartott szeretőt mellettem. Azt mondta azért, mert engem nagyon szeretett, de a szex nem volt olyan jó velem. Állítólag még hármast is akart. Ő, a szerető és én.
Most itt vagyok 30 évesen. Nemrég, pár hete derült ki, hogy a menyasszony félre kúr.
Tényleg szar ügy, nagyon úgy néz ki, hogy a kapcsolat nem neked való.
Egyébként teljesen tipikus és természetes, ami veled történt.
Nem lehet hogy nagyon rosszul választasz? Azért sokan vannak akikkel pont nem hűségbeli problémák vannak, s nem azért szakítottak mondjuk vele, mert evvel idézte elő. Nem volt valami közös a jellemükben amit össze lehet kapcsolni a megcsalással és ki tudod szűrni?
Ők mit mondtak, hiányoltak belőled valamit? má mint az első kettő.
4-es, az első, hogy részeg volt, s a Csabi (nem úgy hívják a srácot) olyan kívánatos.
A második pedig élni akart még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!