Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha eddig minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha eddig minden barátnőm megcsalt?

Figyelt kérdés

3 kapcsolatom volt eddig. Az első még 18 éves koromban kezdődött, 2 évig tartott. Szerettem őt, lehet túlságosan is. Aztán egyszer csak a legjobb barátommal lefeküdt(vele kibékültem).

A második ezt követően fél évvel jött össze. Bíztam benne, őt is nagyon szerettem. Úgy éreztem, hogy ő is. Vele is két évig voltam együtt. Ő egy kollégájával melegedett össze.

A harmadik lánnyal 25 évesen jöttem össze. 5 évig voltunk együtt, már a menyasszonyom volt. Kiderült a puszta véletlennek hála, hogy másfél évig tartott szeretőt mellettem. Azt mondta azért, mert engem nagyon szeretett, de a szex nem volt olyan jó velem. Állítólag még hármast is akart. Ő, a szerető és én.

Most itt vagyok 30 évesen. Nemrég, pár hete derült ki, hogy a menyasszony félre kúr.

2017. jún. 15. 20:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg szar ügy, nagyon úgy néz ki, hogy a kapcsolat nem neked való.

Egyébként teljesen tipikus és természetes, ami veled történt.

2017. jún. 15. 21:02
 2/26 anonim ***** válasza:
26%
Kèrdező, rosszakat fogtál ki, nem feltétlen te hibád. Nem minden nő egyforma, szerencsére.
2017. jún. 15. 21:22
 3/26 anonim ***** válasza:
61%

Nem lehet hogy nagyon rosszul választasz? Azért sokan vannak akikkel pont nem hűségbeli problémák vannak, s nem azért szakítottak mondjuk vele, mert evvel idézte elő. Nem volt valami közös a jellemükben amit össze lehet kapcsolni a megcsalással és ki tudod szűrni?

Ők mit mondtak, hiányoltak belőled valamit? má mint az első kettő.

2017. jún. 15. 21:24
 4/26 anonim ***** válasza:
9%
Fúj de gusztustalan ez a nő.
2017. jún. 15. 21:40
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem irigy rád. Simán undorító vagy. Ugrálj kukiról-kukira. De akkor ne legyél kapcsolatban. Kíméld meg a férfiakat.
2017. jún. 15. 21:47
 6/26 anonim ***** válasza:
8%
Sejtettem, hogy nő vagy, mert a pasik legalább visszaírnának :)
2017. jún. 15. 21:51
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen. Vannak normális férfiak, akik kerülik a hozzád hasonlókat. De váljék egészségedre.😊
2017. jún. 15. 21:53
 8/26 A kérdező kommentje:

4-es, az első, hogy részeg volt, s a Csabi (nem úgy hívják a srácot) olyan kívánatos.

A második pedig élni akart még.

2017. jún. 15. 21:54
 9/26 anonim ***** válasza:
6 éve egy farkat ápolok, és köszönöm, bőven elég. Előtte én is voltam ám másokkal, de félre nem dugtam. Nem éreztem kényszert, és így is remekül megvagyok. Jó éjt mindenkinek.😘
2017. jún. 15. 22:02
 10/26 anonim ***** válasza:
A kriminológia történelem hírességei pont az ilyen hölgyeményekre utaznak ám. Éld az életet amíg tudod, csak azt nem vágom pénzt mért nem kérsz érte. Én a helyedben összekötném a szórakoztatót a hasznossal.
2017. jún. 15. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!