Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvasnatok ezt a törtenetet es elmondanatok a velemenyeteket?
Elöször is szeretnek minden olyan kommentelöt megkerni,aki valami nagyon megalazo megjegyzest kivan hozzairni,hogy tartsa meg maganak.Olyan emberek velemenyere vagyok kivancsi,akik tenyleg elmondjak az ügyröl a velemenyüket.(bar tudom sokan ugyse fogjak kibirni hogy ne irjanak valami megalazot)
A törtenet:van egy nö,akinek születik egy fogyatekos gyereke.(autista)A nö nem birja egyedül a nyomast,a gyerek nem alszik nem eszik komoly viselkedesproblemak.A fej magara hagyja,nem segiti,csak bantja.A nö mar az öngyilkossag szelen all,amikor kiderül,hogy a ferje csalja is.Na ekkor elmegy egy ügyvedhez,valni akar.Az ügyved kihasznalja a nö borzalmas lelkiallapotat, es beprobalkozik nala.Az ügyved is hazas.A nö nagyon maganyos, depresszios, belemegy a dologba.Szerelem lesz belöle,mar nincs kiszallas.A nö lebukik ket honap utan,ezutan a ferje elköltözik.A nö persze tovabb folytatja az ügyveddel,mert meg maganyosabb,mint elötte.(Lehetösege egy nönek autista gyerekkel ismerkedni pont nulla)Az ügyved hitegeti,hogy nagyon szerelmes stb.Majd 8 honap utan az ügyved felesege mindent elolvas a ferje Facebook fiokjan.(Szex leirva,mikor hanyszor,szallodai talalkak szoval minden)Az ügyved megriad,azonnal megvaltozik a viselkedese,könyörög a felesegenek,es mar nem kell neki az autista gyerek anyukaja.A´felesege vele marad,es folytatja a regi eletet.A nö,akinek fogyatekos a gyereke,most az öngyilkossagon gondolkodik.Legyszives csak olyan kommenteket irjatok,ami egy velemeny,nem pedig mocskolodas.Köszönöm.
Hat ne haragudj nalam ott elgurult a gyogyszer, hogy beallitodmagadat az aldozatnak mintegy felmentve magadat, hogy hat nagyon maganyos, depresszios voltam... KERLEK! Ilyet ertelmes ember nem csinal, hogy a valoperes ugyvedjevel osszejojjon mert az elmormogott 2-3 szep dicseretet. Nem is ertem, hogy miert ezen kattogsz, ott van a beteg gyermeked, es Te 12 oraban dolgozol reggel 7-tol este 7-ig a megelhetesedert! Ezen valtoztass, nem a faszi-probleman! En azok utan, amin Te atmentel eletem vegeig inkabb colibatust fogadnek! Most nem a ferfiak a prioritasod.
Olvastam az elozo kommenteket is.... a kerdesedre valaszolva, ha osszeszedi magat a ferfi es hajlando a felesegeert NAGYON teperni, akkor az meg fog Neki bocsajtani. Ebben biztos lehetsz. Csak akkor fognak elvalni, hogyha a ferfi telibe rja a hazassagot... De aztmeg nem akarja h asszonyka vigye kemenyen megszerzett vagyonat, asszonytartast kelljen fizetnie meg azert latszatra megis csak jobban hangzik, hogy a nejemmel es a gyermekeimmel, mint a baratnommel es a beteg kisfiaval, akihez nekem amugy semmi kozom.... Status quo. Ez nem miattad es a beteg kisfiad miatt van, ez csak akkor nezne ki jol, ha bomba 20-as eveid elejen jaro no lennel.... Valamiert az ilyen ferfiak mindannyian meggargyulnak...
Sajnalom, ha megbantottalak. Ha az ugyvedur be is biztositotta magat anyagilag- ami tuti, ha jo ugyved, a felesege meg akkor sem biztos, hogy el akarna valni. Attol fugg mennyire fuggetlen a ferjetol anyagilag... Most valoszinuleg probaljak rendbe hozni a hazassagukat. A felesege biztosan ugy van vele h mindenkinek jar meg egy esely, O is tutira eltoltbvalamit ha viszony alakult ki mellette, plusz az anyagiak, plusz a kozos gyermekeik. Emiatt a szentharomsag miatt megbocsajthat majd neki- de ehhez az kell, hogy az ugyved most teperjen. Ennek elso lepese volt, hogy-feltetelezem, megszakitotta veled a kapcsolatot.
Es ne add fel! Van egy erzelmileg labilis, beteg kisfiad! Most O az elso, Ot ne hagyd magara, mert meg egy egeszseges gyermeknek is oriasi trauma az edesanyjat elvesziteni, hat meg a gyermekednek...
A par majd jon, sok ferfit am baromira nem erdekel, hogy van egy beteg kisfiad- legalabbis azt a reteget, akire Neked szemely szerint szukseged van, biztosan nem. Akit meg zavarna az tenyleg menjen is, mert az nem valo hozzad. Es meg valami: ne a gyermekedet hibaztassad. Nem miatta hagytak Teged el, valoszinuleg a ferjeddel egyebkent is megromlott volna a hazassagotok, az ugyved ur ha nem is tudott a betegsegerol, akkor meg plane. Neki Te a vilagot jelented es ugyan oriasi felelosseg, amit biztosan nem kivansz egy ellensegednek sem de Te azert kaptad mert meg tudsz Vele birkozni, mert muszaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!