Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvasnatok ezt a törtenetet es elmondanatok a velemenyeteket?
Elöször is szeretnek minden olyan kommentelöt megkerni,aki valami nagyon megalazo megjegyzest kivan hozzairni,hogy tartsa meg maganak.Olyan emberek velemenyere vagyok kivancsi,akik tenyleg elmondjak az ügyröl a velemenyüket.(bar tudom sokan ugyse fogjak kibirni hogy ne irjanak valami megalazot)
A törtenet:van egy nö,akinek születik egy fogyatekos gyereke.(autista)A nö nem birja egyedül a nyomast,a gyerek nem alszik nem eszik komoly viselkedesproblemak.A fej magara hagyja,nem segiti,csak bantja.A nö mar az öngyilkossag szelen all,amikor kiderül,hogy a ferje csalja is.Na ekkor elmegy egy ügyvedhez,valni akar.Az ügyved kihasznalja a nö borzalmas lelkiallapotat, es beprobalkozik nala.Az ügyved is hazas.A nö nagyon maganyos, depresszios, belemegy a dologba.Szerelem lesz belöle,mar nincs kiszallas.A nö lebukik ket honap utan,ezutan a ferje elköltözik.A nö persze tovabb folytatja az ügyveddel,mert meg maganyosabb,mint elötte.(Lehetösege egy nönek autista gyerekkel ismerkedni pont nulla)Az ügyved hitegeti,hogy nagyon szerelmes stb.Majd 8 honap utan az ügyved felesege mindent elolvas a ferje Facebook fiokjan.(Szex leirva,mikor hanyszor,szallodai talalkak szoval minden)Az ügyved megriad,azonnal megvaltozik a viselkedese,könyörög a felesegenek,es mar nem kell neki az autista gyerek anyukaja.A´felesege vele marad,es folytatja a regi eletet.A nö,akinek fogyatekos a gyereke,most az öngyilkossagon gondolkodik.Legyszives csak olyan kommenteket irjatok,ami egy velemeny,nem pedig mocskolodas.Köszönöm.
Lehet hogy megengedett a nyitott kapcsolat köztük. Mert attól hogy te ezt nem hiszed, ilyen is létezik. Általában amiket bemesélnek a pasasok a szeretőiknek annak fele sem igaz.
Szerintem ha a feleség kidobnà, akkor sem kellenél neki, ez fix.
Nekem most áll össze a kép. Azért szidod a feleséget meg kérdezgeted miért bocsÁjt meg, mert rajta múlik hogy összejön e veled a pasas vagy nem. Ergo ha kidobná akkor menne csak hozzád akkor lehetne a tiéd. Atya isten, komolyan mondom!
Neked azért baj ez, hogy nem dobja ki, mert így a nejével marad. :O
Dehogy tanultál te belőle, akkor nem foglalkoztatna ennyire a dolog, nem azon lennel felakadva hogy a feleség vajon miért nem dobja ki otthonról.
Van neked önbecsülésed, úgy őszintén ?
Ha ló nincs, a szamár is jó lesz történetben te lennél a szamár, erre vágysz?
Szerintem keress fel egy szakembert ha nem akarsz meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!