Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvasnátok és leírnátok a véleményeteket őszintén?
Megpróbálom a lehető legrövidebben felvázolni a problémámat de úgy hogy érthető legyen a kívűlállók részére is! :)
Van egy több mint 1 hónapja tartó távkapcsolatom. Én 21 éves vagyok (nő) a párom 26 (férfi). Az a helyzet hogy 180km.re lakunk egymástól mind a ketten dolgozunk én sokszor hétvégente is így nehezen tudjuk megoldani a találkozókat ezért telefonon meg neten beszélünk,ami valljuk be nagyon kevés főleg a kapcsolat elején. Meg ami nagyon nehéz a táv miatt az az hogy rengeteget költünk el az utazásra,amit igazából egymásra is tudnánk fordítani. :) Tudom hogy sokan vannak hasonló cipőben és az lenne a kérdésem hogyan lehet ezt kibírni hosszú távon,hogy akit szerettek nem tudtok vagy nem lehettek vele?
Még annyit leírnék hogy olyannyira komolynak ígérkezik hogy az összeköltözés is szóba került,de félek csak azért írja/mondja hogy megtartson.
És aki a szexel jönne annak üzenem hogy nem olyannak ismerem és ha csak arra kellenék találna szerintem közelebbit is. :)
Köszönöm a válaszaitokat.
Köszönöm a válaszod. :)
Szűkösen de megtudnánk oldani szerintem a költözést,nehéz lenne biztosan de le kellene küzdenünk az akadályokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!