Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy másszak ki ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
Van férjem, de a tűz már nem a régi, ennek ellenére nem hagynám el, mert minden másban tökéletes társam. Két házas férfival vagyok szeretői kapcsolatban, ebből az egyikre inkább rákényszerültem a munkahelyemen. Okos vagyok jó végzettséggel, de nem tudtam megkerülni ezt az utat. A másik már régóta a barátom, az utóbbi egy évben szerettünk egymásba. A felesége viszont rájött. Nagyon haragszik rám, és valószínűleg mindent ki fog tálalni a férjemnek. Mi lehet itt a jó megoldás? 24 éves nő vagyok, nem akarom eldobni az életem.

2017. jún. 13. 08:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"de a tűz már nem a régi, " hát többek közt ezért nem kell szinte gyerekfejjel házasodni, amúgy sem lehetett valami jó kapcsolat, ha ennyi idősen kihűlt a házasságod.

"inkább rákényszerültem a munkahelyemen" ilyen nem létezik, hogy rákényszerültél. Ez a legdurvább, így ne ad elő a férjednek. Még ha pici, pár fős cég, és megerőszakoltak volna akkor is irány az orvos és feljelentés.

Te nem nő Vagy, hanem egy gyerek még, eszed nem több és a viselkedésed. Mi kellene majd tenni a férjednek? Megérteni és megbocsátani? Te csak szórakozásból kefélgettél félre, több emberrel is, nem menekülésből. A férjed nem az Apád, hogy majd megbocsát mindent egy fejmosás után. Ha annyira nem akartál volna elveszteni semmit, akkor nem keveredsz ilyen dolgokba, ráadásul ilyen fiatalon. Megint más 40-50 évesen, akkor is cifra, de azért más. A legjobbat azzal teszed, hogy ha magad bevallod az egészet a férjednek, mert akkor legalább azt tisztelheti Benned, hogy őszintén oda mertél állni elé. Ha mástól tudja meg, akkor meg mire tartson? Ha ennyire felnőttesed játszottad, hogy már férjnél Vagy és még szeretőid is vannak, akkor ahhoz is legyél felnőtt, hogy vállalod a tetteid következményeit és őszinte próbálsz lenni.

2017. jún. 13. 13:15
 22/27 anonim ***** válasza:

"Van férjem"

"Két házas férfival vagyok szeretői kapcsolatban"

"Okos vagyok jó végzettséggel"

"24 éves nő vagyok, nem akarom eldobni az életem."

Eddig olvastam, a többire nem vagyok már inkább kíváncsi. Ritka nagy ribizli vagy, így okosan, 24 évesen.

2017. jún. 13. 14:12
 23/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor tényleg menthetetlen a helyzetem? :( Nem tagadom, hogy a munkahelyemen így egyszerűbb volt, de megvan az eszem a munkakörömhöz, a végzettségem is, viszont azt nem bírtam volna nézni, hogy nálam sokkal képzetlenebb nők kapják meg ezt a munkakört, csak azért mert ők kavarnak épp a főnökkel, akkor még mindig ez a legigazságosabb. De hülyeség volt nyilván, már nem is kérdés. De annyira boldog lennék, ha valahogy meg tudnám oldani, akkor utána soha többet nem tennék ilyet az biztos.
2017. jún. 13. 15:14
 24/27 acelsziv ***** válasza:

"ez a legigazságosabb"

És a legerkölcsösebb is?

2017. jún. 13. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez minden munkahelyen így van. Vannak akinek mindent lehet, van aki kevesebb tudással több fizut kap, jobb melót. Üdv a való, felnőtt világban. Majd ha leszel annyi idős, 4-5 munkahely, után rájössz. Amúgy nem ezen a bolygón élsz, mert ez nem volt igazságos. Saját magad húztad le, csak most még nem érted. Igen, ez tanuló pénz lesz Neked. Őszintén!!!!!!!!!!! nem szépítve, vallj be mindent otthon. Ez az egy utad van, mert csak mélyebbre rántod magad. Kicsit szállj le a magas lóról, mert 24 évesen a jó végzettség mit takar? Majd ha lesz pár diplomád, pár plusz szakma mellé, plusz képzések, pár melóhelyen lesz szakmai tapasztalatod, ami manapság a legtöbbet ér, pár nyelvet beszélsz, bár az lehet meg van már, akkor majd villoghatsz a munkaerő piacon. A CV-d jobbára még csak diákmunkákkal lehet tele. (Gondolom egyetemet végeztél, lehet nem is itthon, ha annyira nagyra Vagy a jó iskoláddal) . Okosságot nem úgy mérik, hogy 5-ös bizonyítványaid voltak.
2017. jún. 13. 15:39
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D

Így a legigazságosabb... Hát az agyam eldobom. :D Sok gyenge kifogást láttam már ezen az oldalon, ha arról volt szó, hogy ki kell magyarázni, miért lesz valaki kva, de szerintem ezzel egy életre te viszed a pálmát. :D

Az gondolom eszedbe sem jut, hogy mi lesz a csodás kis munkáddal, ha jön egy frissebb, ropogósabb husi, hm? Szerinted akkor is megmarad a kényelmes kis életed, ha nem te leszel a főnök kedvence?

És szerinted, ha most, 24 évesen nem tanulod meg, hogy kell boldogulni a felnőttek világában, akkor a jövőben jobban fog menni? Vagy ez neked így kényelmes, hogy úgy jutsz előle az életben, hogy egyre szélesebbre tárod a lábad? És mi lesz, ha kiöregszel, ha már nem kellesz többet? Gondolod, hogy lesz, aki akkor eltart? Így?

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ilyen fiatalon, ilyen rövid házasság után az első dolgod az volt, hogy keress még néhány markolnivalót az otthoni mellé, mert "nincs tűz".

De menjünk tovább: szerinted a szeretőd, amelyikbe olyan nagyon beleszerettél, tolerálná, hogy még őt is(!) csalod? Pusztán azért, hogy ne kelljen megküzdened a felnőtt léttel?

2017. jún. 14. 07:50
 27/27 anonim ***** válasza:

"Okos vagyok jó végzettséggel"...

Nagyon okos lehetsz, ha belemásztál ebbe... Meg sem érdemelnéd a férjed... Szánalmas.

2017. jún. 23. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!