Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy másszak ki ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
Van férjem, de a tűz már nem a régi, ennek ellenére nem hagynám el, mert minden másban tökéletes társam. Két házas férfival vagyok szeretői kapcsolatban, ebből az egyikre inkább rákényszerültem a munkahelyemen. Okos vagyok jó végzettséggel, de nem tudtam megkerülni ezt az utat. A másik már régóta a barátom, az utóbbi egy évben szerettünk egymásba. A felesége viszont rájött. Nagyon haragszik rám, és valószínűleg mindent ki fog tálalni a férjemnek. Mi lehet itt a jó megoldás? 24 éves nő vagyok, nem akarom eldobni az életem.

2017. jún. 13. 08:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Bárcsak kiderülne, hogy a férjed meg kuurrvázik melletted és megfertőzött AIDSel xDD
2017. jún. 13. 09:21
 12/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ocsmány voltam, de most rettegek. Nem akarok mindent elveszíteni, helyre akarom hozni. Ha nem tudom, akkor nincs esélyem, és inkább megölném magam
2017. jún. 13. 09:25
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. Tégy úgy inkább rögtön :D.
2017. jún. 13. 09:26
 14/27 anonim ***** válasza:
12.: sajnos már nem lehet. Előbb kellett volna gondolkodni. Ha felnőttnek érzed kagad, vallalj felelősséget a tetteidért azon az áron is, hogy elveszted a s.gged alól a kényelmes életet.
2017. jún. 13. 09:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és akkor nem jutott eszedbe, hogy ocsmány vagy, amikor két másik pasi alá feküdtél?
2017. jún. 13. 09:30
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

#1 Vagyok.

Nézd, én egy nagyon rendes embernek tartom magam és szinte bármit hajlandó vagyok megbocsátani, de egy ilyen helyzetben én nem haragot éreznék. Csupán csalódottságot.

És pont ezért, képtelen volnék Veled lenni tovább.

Hosszú ideje csalod, ráadásul nem is egy férfival.

Nincs férfi a földön, aki ezt megbocsátaná.

2017. jún. 13. 09:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A kötelet ajánlom vagy a vonat elé fekvést, aránylag biztos módszer mindkettő, sok szerencsét :D

2017. jún. 13. 10:14
 18/27 acelsziv ***** válasza:
Ebből úgy mászol ki, hogy elmondod te neki amit műveltél és elfogadod amit dönt.
2017. jún. 13. 10:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szóló kommentelőhöz, aki azt mondta, hogy ez kamu. Ilyen a világon nincs...bár nekem tetszett a sztori
2017. jún. 13. 10:40
 20/27 anonim ***** válasza:

Két házas férfival vagyok szeretői kapcsolatban, ebből az egyikre inkább rákényszerültem a munkahelyemen. Okos vagyok jó végzettséggel, de nem tudtam megkerülni ezt az utat.

dehogynem!

rendőrségi és szakszervezeti feljelentéssel!

ha olyan okos vag és jó végzettséggel, nem hiszem, h.szexre lehetne kényszeríteni a munkahelyeden.

sajnálom, egy ribi képe rajzolódik k előttem.

undorító, amiket teszel.

hogy vagy erre képes??!!

bakker, még a szeretődet is megcsaltad a munkahelyi pasival, a férjedről nem is beszélve.

téged a pinád vezet???

a gerincedet hol hagytad??

2017. jún. 13. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!